Huawei opgraderer deres FreeBuds markant

Nu lancerer Huawei deres nye, trådløse stereohøretelefoner, FreeBuds 3i. De nye høretelefoner byder på et elegant design med en række spændende funktioner der lover aktiv støjreduktion og høj performance

God lyd fås også i lommestørrelse. I dag lancerer Huawei det nyeste skud på stammen af trådløse stereohøretelefoner, de nye Freebuds 3i. Høretelefonerne kommer med et nyt in-ear design, der lukker støj fra omgivelserne ude og sikrer, at høretelefonerne sidder behageligt i øret.

Samtidig har Huawei udviklet en teknologi, der aktivt reducerer støj, så du med FreeBuds 3i i ørerne kan fordybe dig i musikken eller samtalen med vennerne uden at blive forstyrret, når du er på farten.

32 dBa reduktion af støj

I Huaweis FreeBuds 3i er der i alt tre mikrofoner. To af mikrofonerne vender udad og er i stand til at opfange baggrundsstøj og aktivt reducere denne støj ved hjælp af omvendte lydbølger, som sendes ind i øret.

Den sidste mikrofon vender ind mod øregangen og kan opfange lyde i øret, og derved forbedre lytteoplevelsen yderligere. Placeringen af de tre mikrofoner sikrer en støjreduktion på op til 32 decibel.

Intelligent pause-funktion

Huawei har desuden gjort det nemt at parre FreeBuds 3i med andre enheder. Så snart du åbner opladningsetuiet for at tage høretelefonerne i brug, bliver de automatisk parret med din smartphone eller tablet.

Derefter vil der dukke et pop-up vindue op, så du nemt og hurtigt kan få gang i playlisten og se, hvor meget batteri du har tilbage på høretelefonerne.

Freebuds 3i er desuden udstyret med sensorer, der gør dem nemme at betjene. Ved at trykke to gange på en af høretelefonerne, kan du tænde for musik og besvare opkald, mens et langt tryk aktiverer støjreduktion.

Derudover pauser musikken automatisk, når du fjerner høretelefonerne fra dine ører, og spiller igen, når du sætter dem i ørerne igen.

Farver og tilgængelighed

De nye høretelefoner bliver tilgængelige i farverne Carbon Black og Ceramic White. Der medfølger fleksible ørepropper i silikone, så du kan vælge mellem fire forskellige størrelser.

FreeBuds 3i vil være at finde hos Power, ProShop, Elgiganten, Telenor, Telia, YouSee, 3 fra den 15. juni til en vejledende pris på 799 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3020 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart