JBL går gamingvejen med nyt headset og højttalere

JBL lancerer nu deres første serie inden for gaming-headsets og PC-højttaler, der er udviklet udelukkende til gamere

Quantum-serien er udviklet til at give den mest realistiske lydoplevelse nogensinde i et gaming-headset. Med JBL QuantumSOUND Signature forstærkes alle hørbare detaljer med utrolig præcision. Så uanset om det gælder spændingen i at finde fjenden i FPS-spil eller være en del af episke MOBA-kampe, kan JBL Quantum-serien bidrage med vindende lyd, så du kan stige direkte til toppen.

Seriens flagskibsmodel JBL Quantum ONE tager lydoplevelsen til et helt nyt niveau. Denne model er bygget eksklusivt med JBL’s egen QuantumSPHERE 360™ lydteknologi, hvor sensorerne, der kan tracke fjenden nøjagtigt og parre visuelle objekter med deres lyd er testet grundigt af gamere verden over. Denne teknologi sikrer, at alle bevægelser i spillet kan mærkes, så du er et skridt foran konkurrenterne.  

Med denne kollektion af gaming-headsets kan du opleve en helt ny form for indlevelse i spillet. Lyd bevæger sig typisk vandret, men JBL’s lydalgoritmer formår at løfte den virtuelle oplevelse til nye højder ved at tilføje lydspor oppefra. Det resulterer i, hvad JBL definerer som JBL QuantumSURROUND™ Sound teknologi, der drives af JBL QuantumENGINE™ PC-software, der skaber et bredere og mere realistisk lydbillede, som findes i modellerne Quantum 300, 400, 600 og 800.

Med JBL Quantum er det slut med at lade baggrundsstøj stå i vejen for en god kommunikation med dine medspillere, der er altafgørende for spillet. JBL Quantum-serien har nemlig enten flip-up eller aftagelig boom mikrofon, der fjerner alt ekko.

Alle modeller er af letvægtsmaterialer og har memory foam ørepuder, der sikrer en god komfort selv ved langvarigt brug. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at blive ved til sejren er nået. JBL Quantum 800 og Quantum ONE har også indbygget aktiv støjreduktion, der sikrer, at du forbliver fokuseret i spillet uanset hvor meget støj, der er omkring dig.

Hele JBL Quantum-serien er optimeret til PC, men JBL Quantum ONE er det ultimative, dedikerede PC-gaming headset. Alle modeller i serien er kompatible til konsol- og bærbare enheder. De er kompatible med Discord, TeamSpeak og Skype, så uanset om du ringer efter backup eller har brug for at prale, vil JBL Quantum sikre, at dine holdkammerater kan høre dig højt og tydeligt.

JBL Quantum DUO PC-højttaleren supplerer headset-serien og parrer JBL’s dynamiske surround sound med Dolby Digital. Det gør det nemmere for gamere at lokalisere indkommende skud og mærke eksplosioner. Synlige drivers og tweeters leverer utrolig klar lyd, så du aldrig går glip af et skud under spillet. Og så sætter JBL Quantum DUO’s lyseffekter også et unikt præg på dit gaming set up, som vennerne vil være misundelige på. Ligesom resten af JBL Quantum-serien er JBL Quantum DUO fuldt kompatibel med ethvert spilsystem.

Hele JBL Quantum serien er nu tilgængelig på dk.jbl.com til vejledende priser fra 299 kr. til 1.899 kr. og JBL Quantum DUO vil være tilgængelig til en vejledende pris på 1.199 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3134 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?