Verbatim lancerer ultratyndt eksternt SSD

Det nye drev, Store’n’Go Mini SSD er et tyndt og let SSD, der kommer i både 512GB og 1TB-kapaictet. Vægten er på kun 35 gram og understøtter hastigheder på op til 5Gbps

Verbatim er kendt for deres eksterne drev, og nu er de på banen med deres nyeste, tynde SSD, Store’n’Go Mini SSD. Drevet kommer en flot indpakning, hvor der er en 3D-struktur på det sorte drev, så det ser ret fedt ud på skrivebordet.

Drevet kan bruges til både pc og mac, og for at sikre at det kan bruges både til usb-c og usb-a, så medfølger der et micro-b til usb-a kabel, og en usb-a til usb-c adapter.

Umiddelbart er drevet formatteret til FAT32, så du kan flytte filer mellem mac og pc, men hvis du har brug for at gemme filer over 4GB, så kan du formatere drevet med den medfølgende software, til HFS+, til mac, og NTFS til pc.

Verbatim oplyser at 1TB-modellen kan holde op til 2.000 film, op til 250.000 sange eller op til 450.000 billeder – alt afhængig af opløsning og størrelse af film, sange og billeder, naturligvis.

Som altid på Verbatims drev, så medfølger Nero Backup-software, hvis du skal bruge drevet til backup, og så har drevet funktionen USB Rec&Play, så drevet kan fungere som videooptager til tv der understøtter usb-forbindelser.

512GB-versionen koster i skrivende stund 608 kroner hos Computersalg, og 1TB-versionen skal du slippe 1.78 kroner for samme sted.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?