Western Digital og Sony udgiver sammen markedets første officielle Solid State Drev til PlayStation 5

Et samarbejde mellem Western Digital og Sony Interactive Entertainment giver nu gamere muligheden for at købe licenserede WD_BLACK NVMe-SSD’er til deres PlayStation 5-konsoller

Foto: Western Digital

Western Digital og Sony har teamet op for at lancere markedets første officielle PlayStation-licenserede M.2 SSD til PlayStation 5. Navnet er blevet WD_BLACK SN850 NVMe M.2 SSD til PS5-konsoller, og den skulle fjerne gætværket, når man skal vælge en kompatibel SSD for at udvide din konsols interne lager. Samtidig lover WD i en pressemeddelelse, at SSD’en giver gamere tryghed ved at vide, at alle deres nye og foretrukne titler er gemt på et drev, der er blevet kamptestet i forhold til det mest intensive PS5-gameplay.

Western Digital har arbejdet tæt sammen med Sony for at sikre, at WD_Black SN850 NVME er optimeret til at fungere med PS5-konsollen, hvilket indebærer hundredvis af timers test med nogle af markedets mest krævende titler fordelt på utallige genre.

Med WD_BLACK SN850 M.2 SSD til PS5 kan gamere let og gnidningsfrit selv installere SSD’en og gemme og spille PS5 og PS4-spil direkte fra disken, ligesom harddiskens indbyggede heatsink forhindrer overophedning og sikrer optimal ydeevne. PS5-gamere vil opleve kortere loading-tider med den avancerede PCIe Gen4-teknologi og læsehastigheder op imod 7000 MB/s.

WD_BLACK SN850 M.2 SSD til PS5 er tilgængelig til en vejledende pris på omkring 220€ 219.99 for 1TB-udgaven eller omkring 315€ for TB-versionen – hvis du altså køber den via via Western Digitals webshop nu, og fra midt august er den tilgængelig via udvalgte forhandlere, og mon ikke prisen så falder lidt der?

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?