København har fået high-tech hotel

I december åbnede citizenM et high tech hotel i København, og jeg har besøgt hotellet

citizenM indgangsparti i København. Foto: citizenM

Tilbage i december åbnede der er high-tech-hotel i København. citizenM er et hotel der ønsker at levere luksus til deres kunder, men samtidig vil holde lave priser.

citizenM-kæden har hoteller rundt om i hele verden, og personligt har jeg boet på flere af dem – blandt andet i London og Paris.

Hotellerne satser på den mobile rejsende, der har brug for et værelse i et par dage. Værelserne på hotellet er små, men har det hele (se videoen herunder), og selve konceptet for hotellet er, at du gør så meget som muligt selv, og at du ikke er begrænset af hotellets tidsplan.

Alt på dit værelse styres fra en iPad på værelset (som de kalder for en moodPad), lige fra lyssætningen til hvilken film du ønsker at se.

Du kan få mad og drikke 24 timer i døgnet. De ansatte – der hedder ambassadører – laver alt, lige fra at hjælpe folk med tjek-in (hvis det er nødvendigt, det er superlet), til at lave en (god) kop kaffe, hvis du er kaffetrængende.

Jeg er vild med konceptet, og når du i centrum af København kan få et værelse til omkring 750 kroner i døgnet, så er det altså lidt af et fund.

Jeg er stor fan af citizenM, og er sikker på, at det nye hotel vil blive en succes her i København.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2493 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart