Nu kommer gaming også til ultrabook’en

Gaming behøver ikke længere at være forbeholdt store tunge laptops. Ny teknologi fra Acer bringer gaming ned til ultrabook’en

Det er en ny termisk teknologi fra Acer, AeroBlade, der, kombineret med Nvidias Max-Q-arkitektur, sikrer gaming-performance i ultrabooks.

Max-Q er en ny design-tilgang der gør at du kan gøre laptops tyndere, mere stille og hurtigere. Ifølge Acer betyder det, at du nu kan bygge en laptop der er 3 gange tyndere, men som stadig yder op til 3 gange bedre end tidligere generationer. Altså – gaming laptops der er under 2cm tykke, hvilket reelt bringer gaming laptops ned i ultrabook-format.

Samtidig har Acer introduceret deres AeroBlade 3D metalblæsere, der øger luftgennemgangen med op til 35%. Med dobbelte AeroBlade 3D blæsere sikres der en ultratynd formfaktor.

Acer har så sendt deres Predator Triton 700 på gaden, hvilket er deres flagskibsprodukter i denne kategori i øjeblikket. Den har naturligvis AeroBlade inkluderet.

Triton 700 har Nvidia GeForce GTX 1080 som GPU, og en 7. generations Intel Core processor, og et kabinet på kun 18,9mm i aluminium. Den har to NCMe PCI SSD i RAID 0-konfiguration og op til 32GB DDR4 2400MHz-hukommelse.

Lige nu kan du ikke få Triton 700, men til august skulle den komme på markedet. Prisen kendes ikke endnu, men jeg tror ikke at den er speciel billig.

Du kan se mere om AeroBlade her

Du kan læse mere om Q-Max her

Predator_Triton_700-02 indhold

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2587 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart