Kompakt espressomaskine med avancerede funktioner

De'Longhi har lige lanceret deres nyeste espressomaskine, den billigste i La Specialista-serien - men det betyder ikke at det er gået på kompromis med funktionerne

La Specialista Arte. Foto: De'Longhi

Navnet er La Specialista Arte, hvilket naturligvis henviser til muligheden af at lave Latte Art. I modsætning til de andre i serien, så kræver Arte ikke så meget plads på bordet, og den vejer under 10 kg.

Designet er stadig i den klassiske De’Longhi-stil, og det er klart en maskine der vil se godt ud i stort set alle køkkener.

De’Longhi fortæller i pressemeddelelsen, at Arte vil fremhæve de bedste i den enkelte kaffebønne og frigøre den fulde aroma. For dem af os, der sætter pris på en god, og frisk, espresso eller en eller anden variant af espresso er det gode toner, som jeg klart håber at De’Longhi kan leve op til.

Med La Specialista Arte skulle du som hjemmebarista, få fuld kontrol over de indledende trin til at brygge en god kop espresso. Den har otte malingsgrader af bønner og tre temperaturtrin til vandet.

La Specialista Arte. Foto: De’Longhi

Det skulle give dig masser af muligheder for at finde den rigtige indstilling til dine favoritbønner.

La Specialista Arte kommker med en stamper, eller tamper om du vil, en guide til dosering og tryk, mælkekande samt portafilter i to forskellige størrelser. Jeg tænker at det er som ved La Specialista Prestigio, hvor der er et portafilter til enkelt-shot og et til dobbelt-shot.

La Specialsita Arte har aktiv temperaturkontrol, hvilket betyder at den konstant holder øje med vandets temperatur, så du har den optimale bryggetemperatur – altså en af de tre du kan vælge.

Den har, som også Prestigio, tre forudindstillede opskrifter: Espresso, Americano og varmt vand til te. Sammen med mælk giver det masser af forskellige kaffevarianter.

Den har det velkendte My LatteArt-system, som skulel gøre at du manuelt kan skabe det silkebløde mælkeskum der er så vigtigt for god Latte Art.

Hvis du laver espresso, så kan du fulde en lille indsats ned, så du ikke sprøjter for meget med kaffen og samtidig får den vigtige crema.

La Specialista Arte kommer på markedet senere på måneden, og får en pris på lige omkring 4.700 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?