Støjreduktionen skal være endnu bedre i headsets

Med ny teknologi vil Sony gøre deres nye headset endnu bedre til støjreduktion

Sony har lige lanceret deres nyeste heaset, WH-1000XM5, der lover en helt ny og bedre oplevelse takket værre en endnu bedre støjreduktion, og nye spændende teknologier.

Det nye headset skulle have den bedste støjreduktion fra Sony til dato. Det har to processorer, der styrer otte mikrofoner, der reducerer støj især i mellem- og højfrekvensområderne.

Herudover har headsettet en Auto NC Optimizer-funktion, der automatisk optimerer støjreduktionen afhængig af de omgivelser headsettet bruges i.

Derved skulle headsettet skabe en fordybende lytteoplevelse til alle situationer. Headsettet har også specialdesignede 30mm drivere, der ligeledes skulle forbedre støjreduktionen.

I pressemeddelelsen fortæller Sony, at driveren har en let og stiv kuppel, og er bygget i kulfiberkompositmateriale, hvilket skulle forbedre højfrekvensfølsomheden og give en mere naturlig lydkvalitet.

Sony lover at headsettet er designet så de er så komfortable som muligt, hvor de bruger et nyudviklet blødt læder og trinløs justering af bøjlen. Ørepuderne er bløde og trykaflastende, og skulle give headsettet en god pasform, selv hvis du bruger det hele dagen. De skulle også være med til at blokere for støj.

Headsettet er udstyret med Adaptive Sound Control, så de automatisk justerer hvor meget de skal fjerne af baggrundsstøjen, alt afhængig af, hvor du befinder dig. Efterhånden lærer Adaptive Sound Control at genkende de steder du ofte befinder dig, og tilpasser lyden så den passer bedst til dine omgivelser.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?