Sportheadsets bliver stærkere og får nye funktioner

Jabra opdaterer to af deres specielle sportheadsets, så ikke alene lyden, men også slidstyrken loves bedre. Samtidig kommer der nye smarte sports-funktioner

Jabra Sport Pulse Jabra Sport Pulse

De nye Special Edition sports-headsets fra Jabra kan ligesom forgængerne tilbyde både kvalitetslyd, motiverende musik og intelligent in-ear træning. Derudover byder de nye generationer på forbedringer på alle områder. Det betyder passiv noise cancellation, et bredere udvalg af skumpuder, som forbedrer pasformen, forbedret slidstyrke og verdens første intelligente sportsfunktionalitet til trænings-entusiaster.

Da Jabra Sport Pulse blev lanceret i september 2014, introducerede man for første gang et sports-headset med en pulsmåler, der kan måle pulsen direkte i øret. Her to år senere introduceres Jabra Sport Pulse Special Edition og tager nu endnu et innovativt skridt ved at anvende pulsmåleren i øret (sammen med Jabra Sports Life app’en) til konstant at udregne dit VO2 Max niveau, altså dit maksimale iltoptagelsesniveau – en global anerkendt og etableret måling.

Uanset om man er en erfaren atlet eller blot prøver at komme i form vil den personlige VO2 Max data, der genereres af Jabra Sport Pulse Special Edition, gøre dig i stand til at følge med i din træningsudvikling og få mest muligt ud af din træning. Når din løbetræning er overstået, vil Jabra Sport Life app’en give dig en lang række informationer, som kan hjælpe dig med fremadrettet at forbedre træningsniveauet og give dig et overblik over den tilbagelagte distance, tempo, rute, antallet af forbrændte kalorier samt træningseffekten.

Jabra Sport Coach Special Edition er verdens første sports-headset, der giver dig mulighed for automatisk at tælle dine repetitioner ved hjælp af TrackFit bevægelsessensoren. Med træneren direkte i øret giver de dig frihed til at planlægge, følge og koncentrere dig om din træning.

For at sikre at du får mest muligt ud af din tid i træningscenteret fungerer Jabra Sport Coach Special Edition i kombination med Jabra Sport Life App’en. TrackFit bevægelsessensoren registrerer dine bevægelser og app’en tæller og lagrer dine gentagelser, hvorefter den rådgiver dig om, hvornår du skal rykke videre til den næste øvelse. Så snart app’en lanceres vil den automatisk kunne tælle ti af de mest almindelige øvelser inklusiv push-ups, lunges og burpees. Ved senere opdateringer af app’en udvides antallet af øvelser med tiden.

Forbedret lyd og flere muligheder for perfekt pasform

Ud over et udvalg af forskellige størrelser ørepropper og vinger, leveres begge de to Special Edition headsets med COMPLY Foam Tips som standard, hvilket får ørepropperne til at sidde sikkert fastlåst gennem hele træningen. Begge de nye headsets har tilmed forbedret lydkvalitet, både når det gælder opkald og musik, og kommer således med passiv noise cancellation og forbedret bas.

Forbedret slidstyrke

Både Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach Special Editions har certificeret støv- og vandresistens (IP55 standard) og er testet i forhold til amerikanske militærstandarder for vind, regn, sved og stød. Nu medfølger der også en treårig svedgaranti, så der burde være garanti for, at headsettet holder til din træning.

Sammen med de eksisterende Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach headsets understøtter de nye Special Editions Jabra’s position som førende ekspert I intelligente lydløsninger, særligt for dem med en aktiv livsstil. Som en del af GN gruppen, der er pioner inden for lyd lige fra sports-headsets til høreapparater, vil Jabra fortsætte med at tilbyde førsteklasses lydudvikling og uovertruffen ekspertise på området.

Funktionaliteter og produktdetaljer

 • Jabra Sport Pulse Special Edition
 • NY automatisk (konstant) VO2 Max fitness test
 • In-ear pulsmåler
 • Avanceret planlægning og registrering af data baseret på puls
 • Hvilepuls-test
 • Ortostatisk puls-test
 • Intelligent in-ear audio coaching
 • Jabra Sport Coach Special Edition
 • Ny automatisk repetitionstæller med TrackFitÔ bevægelsessensor
 • Intelligent in-ear audio coaching
 • Førsteklasses lyd og sikker pasform (begge Special Editions)
 • NYE Comply Foam Tips
 • Fantastisk ergonomisk in-ear pasform
 • Foretage og besvare opkald
 • Passiv noise cancellation og forbedret bas
 • Ergonomisk og fleksibelt design (begge Special Editions)
 • Støv og vandafvisende (IP55)
 • Letvægt (16 gram)
 • Op til 5 timers tale/musik-afspilning
 • Op til 10 dages stand-by-tid
 • Ny treårig udvidet svedgaranti*

Innovation til eksisterende brugere

Den automatiske trænings-test og den automatiske repetitionstæller vil også være gratis som en opdatering til de eksisterende modeller af henholdsvis Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Coach. De nye funktionaliteter er tilgængelige via en softwareopdatering af den medfølgende Jabra Sport Life app, og er en del af et commitment fra Jabra’s side om at ville forbedre de intelligente løsninger gennem hele produktlevetiden.

Du kan læse mere om de nye funktioner i Jabra Sport Pulse Special  Edition og Jabra Sport Coach Special Edition her.

Pris og tilgængelighed:

Jabra Sport Pulse Special Edition får en pris på 1.299 kroner og Jabra Sport Coach Special Edition 999 kroner. De vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere fra Q3 2016.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3371 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?