Nye smarte støjannullerende hovedtelefoner fra Sennheiser lover suveræn musikoplevelse

Det nye headset, PXC 550 Wireless, har op til 30 timers battetid og lydoplevelsen kan skræddersys ved hjælp af den medfølgende app

sennheiser-pxc-550
sennheiser-pxc-550

PXC 550 Wireless er udviklet til at imødekomme kravene fra dem, som rejser hyppigt. Hovedtelefonerne har en batteritid på op til 30 timer. Selv når støjannulleringen, NoiseGardTM, er aktiveret, kan PXC 550 Wireless rejse verden rundt på en enkelt opladning.

I en pressemeddelelse fortæller Sennheiser, at PXC 550 Wireless kombinerer høj brugervenlighed med funktioner, der diskret foregriber brugerens behov, og at headsettet har touch-kontrolpanel og voice promt-system, der giver adgang til et udvalg af indstillinger. PXC 550 Wireless sætter samtidig musik og opkald på pause, når hovedtelefonerne tages fra.

PXC 550 Wireless har fire præinstallerede funktioner til justering af lyd og en til Director Mode, der nemt kan tilpasse lyden ved hjælp af Sennheisers app, CapTuneTM. App’en er Sennheisers første app, hvor man kan sætte sit personlige præg på lydoplevelsen.

CapTuneTM er både en kvalitetsmusikafspiller og en effektiv app til lydindstilling, hvilket giver brugeren større kontrol over lydbilledet. Lyden kan justeres præcist med equalizeren, og med funktionen SoundCheck kan man tune musikkens lyd via A/B-test. App’en er specielt udviklet som plug-in til PXC 550 Wireless, og den gør det samtidig let at tilpasse støjannulleringen, voice prompts, og aktiveringen af Smart Pause, lover Sennheiser i deres pressemeddelelse.

Støjannulleringssystemet på headsettet består af fire mikrofoner, så lyden er krystalklar uanset hvor støjende omgivelserne er.

Sennheisers adaptive NoiseGardTM støjannullering sikrer, at larmen i et fly, tog eller fra en gade ikke forstyrrer arbejdet eller din afslapning. NoiseGardTM analyserer løbende omgivelsernes lydniveau og indstiller hovedtelefoner derefter.

PXC 550 Wireless skulle være yderst behagelig at benytte, og dens ørepuder er konstrueret på baggrund af Sennheisers forskning i komfort til ørets ergonomi.

Sennheisers nye PXC 550 Wireless vil være i handlen i førende butikker fra august, til en pris på kr. 3.130.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?