E45BT – godt og prisbilligt headset

Foto: Lars Bennetzen

Med dette headset går vi ned i prisniveau, og dermed også i kvalitet. JBL holder dog stadig en fortrinlig kvalitet, men det er også tydeligt at headsettet kun koster det halve af de andre headsets. Det fungerer fint til musik, og nogenlunde til spil. Men for prisen er det et acceptabelt headset.

Som det andet headset fra JBL, så er E45BT også et on-ear-headset, men det presser en del mere end dets storebror, så komforten er ikke helt så god som jeg havde håbet. Headsettet har ingen NC, så du hører klart alt der sker rundt om dig, men det er at forvente for et headset til omkring 800 kroner.

Foto: Lars Bennetzen

Foto: Lars Bennetzen

Igen som E65BTNC, så har dette headset både mulighed for at forbinde sig med bluetooth og kabel, men igen så får du næppe brug for kablet, for du kan snildt bruge headsettet det meste af en dag på en opladning. Skulle du dog bruge kablet, så er den dejlig blød og smidig.

Der er indbygget mikrofon i E45BT, men lad være med at bruge den i spil, det er alt for svært for andre at høre, hvad du siger. Men til mobiltelefoni er den ganske fin.

Men når det kommer til spil, så ville jeg ikke bruge det. Lyden bliver alt for flad i E45BT, og selvom du kan høre det meste, så er det som når subwooferen står fra på din soundbar – der mangler bare noget.

E45BT er et fint headset til din smartphone, men som et all-round headset er det ikke anbefalelsesværdigt. Til prisen på små 800 kroner yder det fint, men personligt ville jeg smide de sidste 1.000 kroner efter et bedre headset, og få en lyd med fylde og bund.

Produktinformation

  • Produktnavn: E45BT
  • Producent: JBL
  • Headsettype: On-ear
  • Forbindelse: Bluetooth og kabel til audio-out
  • Dynamisk enhed: 40mm
  • Frekvensområde: 20 – 20 kHz
  • Impedans: 32 Ohm
  • Pris: Set til 799 kroner
  • Se mere hos JBL

Bedømmelse

Samlet vurdering 80%

E45BT er et ganske fint headset, men lyden og komforten er ikke helt hvor den bør være, heller ikke selvom prisen er lav. Det er et fint reserve-headset, men det er ikke et jeg ville vælge at bruge som mit primære headset. Hverken til musik eller spil.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?