Elite 4 Active – det nye sportsheadset fra Jabra

Jabra har lige sendt deres nyeste headset til de aktive på gaden. Headsettet lover at tåle vand, støv og sved, sidde godt og have masser af batterilevetid

Den danske lydekspert, Jabra, har travlt – sidste år sendt de en masse nye helt trådløse headsets ud i deres Elite-serie, og nu er de så klar med et mere, nemlig Elite 4 Active, der er rettet mod folk der gerne vil have musik i øret når de træner.

Elite 4 Active har mange af de egenskaber vi kender fra deres øvrige Elite-headsets, men udover at det nu tåler langt mere, så har det også fået en ret lav pris – nemlig lige under 1.000 kroner.

Jabra fortæller i en pressemeddelelse, at det er IP57-klassificeret, hvilket gør det vand-, sved- og støvtæt, og så skulle det have et ergonomisk design, der skulle gøre at både sidder behageligt, og ikke mindst godt, i øret når du træner.

Samtidig lover Jabra at det kan levere en batterilevetid på op til 7 timer, at der er yderligere 21 timer i etuiet – der i øvrigt også understøtter hurtigopladning, hvis du lige står og mangler lidt strøm.

Headsettet har fået indbygget Alexa og Google Fast Pair, og så understøtter det Spotify Tap-afspilning.

Naturligvis har Jabra udstyret det nye headset med aktiv støjreduktion og HearThrough, så du har mulighed for at lukke omgivelsernes lyd igennem, hvis du har behov for at høre, hvad der sker rundt om dig.

Her er hvad Jabra har oplyst om det nye headset:

  • Sikkert fit under aktivitet og med et vingefrit, ergonomisk design
  • IP57-klassificeret beskyttelse mod vand- og sved
  • Aktiv støjreduktion (ANC)
  • 6 mm højttalere og equalizer der kan tilpasses til den enkelte
  • HearThrough-teknologi for øget opmærksomhed
  • Opkaldsteknologi med 4 mikrofoner
  • Op til 7 timers spilletid (op til 28 timer med opladeretuiet)
  • Brug hver earbud med mono-tilstand
  • Alexa Built-in eller Spotify Tap-afspilning og Google Fast Pair

Prisen skulle ligge på 999 kroner, og det kan købes allerede nu.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?