E65BTNC – meget versatilt headset

Foto: Lars Bennetzen

Jeg kan lige så godt sige det med det samme. Hvis du leder efter et headset der både kan bruges til gaming, musik og som du kan have med på farten, så skal du ikke lede meget længere. E65BTNC fra JBL er et fantastisk headset. Ikke verdens bedste til spil, men taget i betragtning af, at det ikke er udviklet til spil, så fungerer det utrolig godt her også.

Dette headset er et on-ear-headset, og normalt noget jeg ikke bryder mig specielt meget om. Men selvom det presser en anelse på dine øre, så er det faktisk ret komfortabelt at have på. Og som navnet antyder, så har det indbygget Noise Cancellation, og den virker helt utrolig godt, stor ros til JBL for den funktion.

Som udgangspunkt er det et bluetooth-headset, men du kan også bruge det medfølgende kabel, så du ikke er afhængig af batteriet. Men da headsettet rask væk kører det meste af en dag på en fuld opladning, så kommer du næppe til at bruge kablet – med mindre du altså glemmer at lade headsettet op (som jeg gjorde på et tidspunkt). Ledningen er i øvrigt blød og generer ikke.

Foto: Lars Bennetzen

Foto: Lars Bennetzen

Hvor det er tydeligt at det ikke er et headset er når vi snakker om mikrofonen. For hvor den fungerer fint til telefonsamtaler på din mobil, så er den ikke specielt god, hvis du skal bruge den til at snakke sammen med dine kammerater i et spil.

Når vi så snakker om lydkvaliteten ved musik, så har vi en klar vinder her. E65BTNC har en imponerende flot lyd. Suveræn bas og klare og skarpe mellemtoner og diskanter. Hvis jeg primært ville bruge et headset til musik, og kun til spil ind i mellem, så ville jeg klart gå efter E65BTNC.

Jeg havde ikke de store forventninger til headsettet i spil, men her formåede det altså også at overraske mig. For det viste sig at være rigtig godt. Lyden har ikke helt samme dybde som de to dedikerede gaming-headsets, men den er overraskende god. Ret fin fylde og gode lydeffekter. Dem kunne jeg sagtens spille med.

Selvom E65BTNC ikke opnår titlen som min favorit i denne test, så er det stadig et vildt godt headset – det er tydeligt at JBL har styr på lyd. Og hvis testen udelukkende gik ud på at kåre det bedste til musik, så ville det klart løbe med titlen.

Produktinformation

  • Produktnavn: E65BTNC
  • Producent: JBL
  • Headsettype: On-ear
  • Forbindelse: Bluetooth og kabel til audio-out
  • Dynamisk enhed: 40mm
  • Frekvensområde: 20 – 20 kHz
  • Pris: Set til 1.499 kroner
  • Se mere hos JBL

Bedømmelse

Samlet vurdering 90%

Et imponerende godt headset til flere opgaver. Det spiller suverænt god musik, og selv i spil klarer det sig rigtig godt. Det har en god NC og det er ret behageligt at bruge. Med en batterilevetid på næsten en dag, er der masser af spilletid i headsettet. Klart det næstbedste headset i denne test.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?