Nyt trådløst headset fra Ifrogz

Det nye bluetooth-headset, Impulse Duo Wireless kommer i nyt design og med ny teknologi, der lover bedre pasform og lyd

Der er altid mange løfter til forbedret lyd når fabrikanterne sender nye headsets på gaden – og det er da også sagen med det nye Impulse Duo Wireless-headset fra Ifrogz. De kommer med en dual dynamic 6mm neodynium driver i hver øreprop (altså 12mm i hver øreprop). Det er faktisk en ret stor driver, og tyder på at dette headset kan levere en ganske markant bas, og et bredt lydbillede. Naturligvis påvirker driveren også mellemtone og diskant, men det er typisk på bassen at vi mærker den større driver.

Men Ifrogz lover også en rig mellemtone og klar diskant – men det må vi jo lade komme an på en prøve, hvis vi får headsettet hjem til test.

Headsettet kommer i øvrigt med:

  • Wireless kontrol, som du kan klipse på med en magnet på din trøje, så den ikke trækker ned i ørepropperne.
  • IPX-2 svedmodstandsdygtig
  • Op til 10-timers batterilevetid når du spiller musik

Headsettet koster omkring 400 kroner og du kan købe de f.eks. på zagg.com.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?