De bedste underholdnings-apps til ferien

Når folk tager på ferie er det for mange af vidt forskellige grund. For nogle er der for at koble af fra hverdagen og nyde stille. For andre er det for at opleve noget og besøge nye kulturer. For mange vil ens smartphone eller tablet til underholdning ikke have den store prioritet på ferien. Dog er der mange situationer hvor det vil være værd at have en enkelt app eller to til at underholde sig med

Kilde: Pexels

For mange betyder en ferie at telefonen skal væk og man i stedet skal være i nuet. Dog er ferie ikke altid betydende med at det er godt vejr eller at man er et eksotisk sted og skal fokusere på samvær med dem. Der er også situationer med lang ventetid på ferien, som fx på flyrejser hvor et par gode apps kan hjælpe med at få tiden til at gå hurtigere.

Netop for rejsetiden er der mange gode muligheder. Dette kan være spil der kan spilles offline eller apps der kan give andre former for underholdning. Dette kan fx være musik-apps som fx Spotify, hvor man har mulighed for at gemme sange på telefonen og derfor kan høre uden internet. Det samme gør sig gældende for apps til podcasts og lydbøger der også kan give timevis af underholdning. For god inspiration til hvad man skal høre af podcasts og lydbøger, kan man tage et kig på toplisterne i de forskellige apps eller søge på internettet efter toplister, som fx Blixenprisen hvor man kan finde årets lydbog der altid bør være et lyt værd.

Kilde: Pixnio

Kilde: Pixnio

Udover ting at lytte og læse, så kan streaming-apps som fx Netflix også gemme visse film og serier, så man vil kunne fordybe sig i det når ventetiden er slem. Noget andet der kan give god underholdning er e-bøger, hvor der også er et væld af muligheder. Her kan man samtidig også finde et stort udvalg gratis igennem bibliotekerne i Danmark, der giver et bredt udvalg.

Udover underholdning fra streaming-apps og e-bøger, så er der også et stort udvalg af spil der er gode at kunne hygge sig med i ferien. Her er alle de klassiske som fx Candy Crush, Tiny Wings og lignende. Det er hurtige spil hvor man nemt kan tage telefonen fra sig igen. Når man skal fordybe sig er der også mange muligheder. Et af kunne fx være det danskproducerede spil ’Limbo’ der fik fremragende anmeldelser og som også kan spilles på telefon og tablet. Et strategispil som fx de populære muligheder Civilization Revolution II og Faster Than Light er også gode muligheder for at kunne fordybe sig på lange ventetider eller når man ønsker frirum på ferien. For den strategiske kan en app til poker også give gode muligheder og give mulighed for at vinde penge mens man holder ferie. Til dette er appen fra PokerStars den førende inden for industrien og giver gode muligheder for spilleren.

Kilde: Pxhere

Kilde: Pxhere

Udover at kunne spille strategispil med sig selv eller andre over nettet, så er der også mange apps der er brugbare. Her kan man fx hente en app til det populære brætspil ’Ticket To Ride’, som altid vil være praktisk at have ved hånden via sin tablet. Udover dette er der også muligheder for sjove øjeblikke med appen ’Sing!’, hvor man via telefon eller tablet får mulighed for at lege karaoke på ferien.

Der er et væld af andre populære apps der er praktiske og gode at have med på ferien. Dette er alt lige fra når man skal have tiden til at gå lidt hurtigere, når man vil fordybe sig eller. En smartphone eller tablet er derfor ikke blot praktisk at have med på ferien, men har også mange gode muligheder for at forbedre ferien.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?