Roccat klar med ny mus i letvægsklassen

Den nye Burst Pro Air er en let og ergonomisk mus, skabt til gaming - lover Roccat

Det rigtig gamingudstyr er vigtigt når der skal skydes digitale fjender på computerskærmen, og en mus er i den sammenhæng noget nær det vigtigste inputværktøj pc-gameren har. Burst Pro Air er den nyeste mus fra Roccat, og det er den trådløse version af deres Burst-serie af gamingmus.

Roccat lover at den er designet til at give gameren en god komfort og ergonomi. Musen vejer kun 81 gram, og har alle de komponenter Roccat er kendt for i deres mus, nemlig Owl-Eye optisk 19K DPI-sensor, og Titan Optical Switches.

Batteriet i den er genopladeligt, og skulle kunne klare op til 100 timers spil uden at løbe tør for strøm. Samtidig lover Roccat også, at du kan f op til 5 timers spilletid på blot 10 minutters opladning.

Roccat har også udstyret den med deres Bionic Shell, som skulle give dig endnu flere LED-lys under skallen, så du får en ekstra spændende gaming-oplevelse med op til 16,8 millioner farver.

Burst Pro Air understøtter også Nvidia Reflex Analyzer, der måler hvert eneste klik du laver med musen, og giver dig resultatet, så du på den måde kan forbedre dit spil.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?