Masser af gamingudstyr

Tech-Test har fået en masse gamingudstyr fra Trust. I denne video udpakker vi det, og senere skal det så testes

Om du spiller lidt eller meget, så ved du godt, at din oplevelse bare bliver meget bedre, hvis du har det rigtig udstyr.

Mus, tastatur, headset og så videre er væsentligt for en god oplevelse, og jeg har fået en masse produkter fra Trust til test for at se, om de kan gøre min gaminoplevelse bedre.

I denne video kigger jeg lidt på, hvilket udstyr jeg har fået og jeg pakker det hele ud.

I det næste stykke tid vil jeg så teste udstyret, og jeg håber at du vil følge med her på kanalen og se om det udstyr jeg har fået til test kan gøre min gamingoplevelse meget bedre.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3371 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?