Musik i alle hjemmets kroge

Philips Bluetooth-højtalere sender lyden rundt i hele hjemmet

Tag musikken med dig rundt i dit hjem, på altanen eller i haven: Tre trådløse højtalere fra Philips giver dig valget mellem at tage højtaleren med rundt eller placere flere højtalere og så streame fra din smartphone når du bevæger dig rundt.

Et spændende design med europæisk touch giver dig noget pænt at se på, mens du lytter til den god musik. De tre modeller har henholdsvis 5, 20 og 30 watt RMS, så selv store rum kan spilles op.

Fælles for de to dyreste modeller er også, at du kan parre to ens højtalere for at få stereo – og kommer der et telefonopkald, er der mikrofon, så du håndfrit kan besvare opkaldet.

Glemmer du højtaleren ude og der kommer en regnbyge, er der ingen problemer: den er IPX7-klassificeret, hvilket svarer til, at den kan tåle at ligge på en meter vand i 30 minutter.

Opladningen sker via usb-stik, og der er henholdsvis 10, 12 og 20 timers spilletid.

Du kan også vælge mellem at stille den op eller lægge den ned. Bluetooth 5.0 giver en rækkevidde op til 30 meter.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3702 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?