De buede skærme udvikler sig stadig

En ny buet Philips-skærm har en imponerende krumning og en størrelse på ikke mindre end 34”

MMD, der står bag Philips-skærmene, udvider deres udvalg af buede skærme med denne nye 34-tommer 349X7FJEW skærm. Udover skærmens 1800R er den designet med UltraWide 21:9 format, der giver brugeren massere af plads til at multitaske.

CrystalClear Quad HD opløsning sikrer total klarhed og gengivelse ned til mindste detalje, hvilket er en fordel når man bruger MultiView funktionen til at vise store mængder information på skærmen samtidigt. Skærmen er designet til, at brugerne let kan tilte og justere skærmens højde efter individuelle ønske og præferencer for en optimal skærm oplevelse.

God til både arbejde og fornøjelse

Med en R1800 krumning, kan brugerne af den nye buede X Line skærm se frem til en yderst medrivende oplevelse, med endnu bedre fokus på aktiviteter i miljøer, hvor der ofte er mange forstyrrelser og distraktioner. Brugeren kan lettere fokusere på det de laver, uanset om det er at se film, redigere billeder, lave deres egne videoer eller arbejde i regneark og dokumenter. Særligt ved detaljerige opgaver, kan den buede skærm fremme koncentrationen ved at øge opfattelsen af dybde og give mere personligt rum.

Inden for den personlige visnings plads, har brugerne alt det, de har brug for, til at nyde deres aktiviteter i længere tid. Med UltraWide Quad HD og panoramisk 21:9 format, er skærmen generøst udstyret med skærmplads med 3440 x 1440 pixels – dette betyder flere pixels at vise billeder med, og er perfekt til en skærm der kan bruges både til arbejde og fornøjelse. Det giver mere plads for brugerne til at multitaske på, når de skal holde styr på arbejdsmail, tjekke dokumenter og samtidigt holde øje med live sportskampe – alt sammen på samme tid, med perfekt klarhed og skarphed.

Skærmen er desuden ideel til videofremstilling: skærmen er bred nok til at se den samlede tidslinje på en gang, og 117.3% (CIE1931) sRGB farvespektrum gør det muligt for fotografer og video-producenter at nyde fremragende farvereproduktion. Takket være AMD FreeSync teknologien, vil alle former for videoafspilning forekommer jævnt, uden rystelser, tearing eller bevægelsesslør.

Fordi udseende virkelig betyder noget for en skærm, er 349X7FJEW lavet med speciel omtanke for designet. Et kant-til-kant design giver (udover at maximere visningspladsen) skærmen et stramt udseende, der komplimenteres af den diskrete krumning og skærmens glansfulde krom finish. Skærmen er således ikke kun skabt ud fra et funktionelt perspektiv, men også med elegance i tankerne.

Udviklet til komfort og velvære

Denne 34-tommer buede X-line skærm er designet med tanke for funktioner, der kan gøre brugernes liv lettere og mere behageligt. Skærmen kan justeres i højden og kan tiltes, så brugerne kan positionere det buede visningsareal optimalt i forhold til deres synsfelt, hvilket gør det muligt at undgå ubehagelige og usunde sidde positioner.

349X7FJEW er også udstyret med LowBlue Mode indstillingen. Studier har vist at noget som ultra-violette stråler kan skabe øjenskade, kortbølget blåt lys fra LED skærme kan medføre øjenskade og påvirke synet over tid. Indstillingen Philips LowBlue Mode er udviklet for at skabe mere velbehag, og benytter smart software teknologi til at reducere skadeligt kortbølget blåt lys.

Multitasking er blevet en hyppig disciplin. Med denne skærm kan brugerne nyde at streame input fra to systemer på samme skærm, hvilket Philips MultiView gør muligt, i stedet for at have to separate skærme at holde styr på de forskellige systemer. Skærmen kan enten deles ind i to ens sektioner eller en af sektionerne kan vises i et picture-in-picture (PiP) format. På den måde kan brugere have et øje på et live news- eller sports feed, mens der arbejdes i et dokument.

Der er ikke brug for et separat USB hub på skrivebordet: flere enheder kan forbindes til den integrerede hub, hvilket reducerer antallet af kabler og giver hurtig adgang til USB. Skærmen kan også bruges til hurtig opladning af USB-tilsluttede enheder.

Den nye Philips 349X7FJEW X Line skærm, har en vejledende salgspris på 6,689.00 kroner, og vil være i butikkerne fra slutningen af april 2017.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?