MMD lancerer Philips 346B1C-skærmen med usb-c-dock

Den nye skærm fra MMD er en 34” buet UltraWide LCD-skærm med VA-panel og usb-c

Philips 346B1C er udstyret med flere spændende teknologier, der giver en spændende seeroplevelse. CrystalClear, UltraWide QHD 3.440 x 1.440 pixel billeder og et luksuriøst bredt format, størrelse 21:9, muliggør side-om-side sammenligninger og XXL-visning af regneark.

Desuden giver MultiView-teknologien brugerne mulighed for at arbejde på flere enheder samtidigt, f.eks. bærbar og pc, og en MultiClient integreret KVM-switch giver dem mulighed for at styre to separate PC’er ved hjælp af én enkelt skærm-tastatur-mus konfiguration. For dem, der ynder at blande forretning med fornøjelse, tilbyder denne skærm også Adaptive-Sync-teknologi, der garanterer lynhurtig responstid og flydende spil-oplevelse.

Magien ved usb-c

Philips 346B1C kommer med en indbygget usb-c dockingstation med strømforsyning, hvilket betyder, at brugerne kan drage fordel af funktionaliteter som nem docking med ét kabel og mulighed for at tilslutte en bærbar computer til skærmen, så man kan se video i høj opløsning og få superhurtig dataoverførsel, selv når den bærbare genoplader.

Futuristiske funktioner

Skærmen er udstyret med en bred vifte af funktioner, der forbedrer komforten. Flicker-Free-teknologi og LowBlue-tilstand giver en væsentligt bedre visuel oplevelse, mens du arbejder; EasyRead-tilstanden giver en læseoplevelse som hvis man læste fra et stykke papir; Og dernæst en 180° svingbar, vipbar og højdejusterbar stander med VESA-beslag.

En indbygget strømsensor registrerer og tilpasser sig til menneskelig tilstedeværelse, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 80%. Og så er den kviksølvfri, blyfri, EnergyStar 7.0, RoHS og TCO-certificeret.

Philips 346B1C monitoren er tilgængelig i november 2019 med en vejledende udsalgspris på 4.469 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?