Så kommer Orbi-systemet med dual-band-mesh

Nyt mesh-system i Orbi-familien fra Netgear lover dækning i hele hjemmet, avanceret cybersikkerhed og familiestyring

Netgear kommer nu med Orbi Dual Band Mesh WiFi System. Det nye Orbi Mesh WiFi System lanceres i to versioner med en router og enten en eller to satellit-enheder skabt til at danne et stabilt WiFi-netværk i boliger på helt op til 300 kvadratmeter. Den nye Orbi Mesh WiFi er også udstyret med sikkerhedsfunktioner som NETGEAR Armor, der beskytter dit hjem fra onlinetrusler, samt funktioner til forældre til at sikre børn og unges færden på nettet.

Med den seneste tilføjelse til Netgears Orbi-serie af trådløst forbundne WiFi-enheder kan du opnå internethastigheder på op imod 1.2 Gbps – selv i hjem med mange internetforbundne enheder såsom computere, tablets, smartphones eller fjernsyn.

Opsætning af Orbi Mesh WiFi sker hurtigt med Orbi-appen, som er tilgængelig på både Android- eller iOS-enheder, og det er enkelt at tilføje flere satellit-enheder. Håndteringen af hjemmenetværket ordnes via samme mobil-apps, ligesom Orbi kan stemmestyres via både Amazon Alexa og Google Assistant. Du kan eksempelvis automatisk oprette et midlertidigt gæstenetværk via stemmekommandoer.

Mesh-teknologi fungerer ved at sprede ét netværk ud over flere enheder i ét samlet WiFi-netværksnavn (SSID), men uden at gå på kompromis med hastigheden. Derfor kan du gnidningsfrit være online i hele dit hjem, uanset hvilken af mesh-netværkets enheder, du er tættest på. Orbi Mesh WiFi-systemet er kendt for at være det bedste på markedet inden for hjemmenetværk, og med den seneste udvidelse er det muligt at få et mesh-baseret WiFi-netværk til en endnu bedre pris.

Netgear Orbi Mesh WiFi System vil være tilgængelig i Norden fra november.

  • Orbi Mesh WiFi System (RBK13) – (1) Orbi 1.2Gbps router med (2) satellitter – kan købes i Danmark til en vejledende pris på 2.190 kroner.
  • Orbi Mesh WiFi System (RBK12) – (1) Orbi 1.2Gbps router med (1) satellit – kan købes i Danmark til en vejledende pris på 1.790 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?