Nokia 2.3 har AI-teknologi og vild lav pris

AI-teknologi er sammen med nytænkende fotomuligheder, todages batterilevetid og en spændende Android-oplevelse ud over det sædvanlige

Den nye Nokia 2.3 byder på et AI-baseret kamera, der giver dig mulighed for at tage billeder som en professionel. Nokia 2.3 har 6,2” HD+ skærm og batterilevetid på to dage. Derudover er Nokia 2.3 klar til Android 10, hvilket garanterer månedlige sikkerhedsopdateringer i tre år og OS-opdateringer i to år.

Nokia 2.3 har dobbeltkamera og kommer med Recommended shot’, der er en helt ny funktion ved Nokia-telefoner. Når du tager billeder af ting i bevægelse, tager funktionen automatisk flere billeder og anbefaler det bedste – også selvom det ikke var lige, da du trykkede på udløseren.

Sammen med AI-funktioner som ’portrættilstand’ og billedbehandling ved lavt lys gør Nokia 2.3 det muligt at tage kreative billeder i mange forskellige omgivelser.

Nokia 2.3 har også biometrisk ansigtsgenkendelse, der hurtigt låser telefonen op.

Kreative billedfusioner

Nokia 2.3 er udstyret med ’portrættilstand’, der fremhæver fokus foran kameraet og diskret slører baggrunden med Google Photos. Med et 13MP/2MP dobbeltkamera er det nu muligt at tage portrætter med en vifte af forskellige bokeh-effekter – eller sløret baggrund – i forskellige stilarter som klassisk, sommerfugl, hjerte- eller stjerneformet. Desuden kan du gøre portrætter endnu mere iøjnefaldende ved at justere fokus under redigeringen.

Med Nokia 2.3 kan du tage natbilleder, der kombinerer avanceret billedfusion og eksponeringslag, så du kan tage flotte billeder med levende detaljer, selv under dårlige lysforhold eller i mørke.

Lang batterilevetid

Takket være den AI-assisterede selvjusterende batteriteknologi kan Nokia 2.3 holde op til 2 dage på en enkelt opladning. Den lærer, hvilke apps du bruger mest, og prioriterer strømmen til dem – så kan du bruge flere af de funktioner, du elsker, i længere tid.

Elegant design

Overfladen med 3D nanotekstur gør at Nokia 2.3 ligger sikkert i din hånd og har en lækker finish. Telefonens overflade er uden ujævnheder eller kameraforhøjninger, da det dobbelte kamera er integreret. På indersiden beskytter en trykstøbt aluminium chassis de indre komponenter ved at gøre telefonens konstruktion slidstærk og solid.

Priser og tilgængelighed

Nokia 2.3 kommer i farverne Charcole, Cyan Green og Sand til en vejl. udsalgspris på 899 kroner og kan købes hos Elgiganten, Proshop, Power, Bilka og Føtex.

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3702 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?