Nokia klar med nye streamingsprodukter

Nokia Smart TV og Nokia Streaming-enheder er nu tilgængelige i Danmark. De nye enheder kommer alle med Android TV-operativsystemet og er dermed klar til tusindvis af apps og services

En lang række af nye Nokia Smart TV’er med formater fra 32” til 75” og en Nokia Streaming Box er nu lanceret i Danmark.

De nye Nokia Smart TV’er byder på op til 4K UHD-opløsning, HDR på alle enheder og Android TV – et app-baseret styresystem bygget til fjernsynet og giver dig adgang til tusindvis af apps og tjenester, heriblandt Netflix, Disney+, TV2 Play og mange flere.

De nye smart-produkter til hjemmet kommer i et minimalistisk, nordisk design. Derudover kommer alle produkterne til en yderst fornuftig, vejledende pris, så alle kan være med. 

Nokia Smart TV og Streaming Box med Android TV

Alle Smart TV’er og Streaming Box’en under Nokia-mærket er baseret på Android TV-operativsystemet. Dette giver brugerne en velkendt Android TV-oplevelse direkte på deres eget tv. Populære apps som DR TV, YouTube, Netflix, Spotify og tusindvis af spiltitler via Google Play er tilgængelige.

Nokia Streaming Box tilbyder et nyt og billigt alternativ til at omdanne ældre tv-apparater til Smart TV på Android TV – der er ikke behov for at udskifte det eksisterende TV, bare opgradere dets funktionalitet.

Alle TV’er og Streaming Box-enheder leveres med det rene Android-system, som derved sikrer bedst mulig kompatibilitet med apps udviklet til Android.TV’er og Streaming Box-enheder leveres også med indbygget Chromecast-funktion, så du nemt kan dele indhold fra din mobile enhed til dit TV.

Nordisk design

Nokia Smart TV har fire HDMI-porte (32 tommer-modellen har tre HDMI-porte), to USB-porte, LAN og digitale og analoge lyd- og videoforbindelser samt indbygget dual-band Wi-Fi og Bluetooth. Streaming-enhederne har også Wi-Fi og Bluetooth samt HDMI, digital lyd, AV, USB-C og Ethernet-port og understøtter både FHD- og UHD-tv – og du kan spille Android-spil via en tilsluttet controller.

Alle Nokia Smart TV’er leveres med indbygget HDR, både HDR10 og Dolby Vision, hvilket giver et fantastisk farverigt og kontrastfyldt billede i alle prisklasser. Nokia Smart TV understøtter også alle de mest almindelige tilslutningsmuligheder for udsendelses-TV, inklusive med en indbygget tredobbelt tuner, DVB-S2 og DVB-C / DVB-T2 samt CI + -port og SatCR-understøttelse.

Her er lidt priser på de nye Nokiaprodukter

  • Nokia 32 tommer Full HD LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 2.777 kroner.
  • Nokia 43 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 3.699 kroner.
  • Nokia 50 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 4.499 kroner.
  • Nokia 55 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 5.199 kroner.
  • Nokia 58 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 5.999 kroner.
  • Nokia 65 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 6.699 kroner.
  • Nokia 75 tommer 4K LED Smart Android TV – vejledende udsalgspris: 9.999 kroner.
  • Nokia Streaming Box 8000 – vejledende udsalgspris: 759 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?