Nu kan du undvære stikkontakten

Danske Sandberg har lige lanceret et helt nyt solcellepanel, og med det kan du oplade dine gadgets når du f.eks. er på vandretur – væk fra stikkontakterne i hjemmet

Panelet består af to sammenhængende dele, der kan lukkes sammen som en stor pung – og kun fylder 1,2 cm i tykkelsen, når det er lukket sammen. Det gør det meget let at transportere, og det er et stort plus for en enhed du f.eks. skal have med på vandreferien.

år panelet er foldet ud kan det hænge i solen, for eksempel på en rygsæk eller et festivaltelt. Eller bare på jorden ved siden af picnictæppet. Der er to usb-stik, så man kan lade to mobile enheder op på én gang. En stor lomme på bagsiden giver plads til de to enheder – for eksempel en mobiltelefon og en powerbank.

Hele produktet er udført i vandafvisende materiale – men tåler dog ikke en tur under vand.

Martin Hollerup, adm. direktør hos Sandberg A/S, siger om produktet: “Vi har selvfølgelig det grønne aspekt med i tankerne, men faktisk tror jeg de fleste vil vælge dette solcellepanel på grund af komforten. Har man god indstråling på panelerne er det en ganske stærk opladning, man kan få ud af det – uanset hvor man er. Trods alt er der sol flere steder end der er stikkontakter.”

Der er mere information om produktet og hvor man kan købe det på www.sandberg.it.

Min personlige bekymring er, hvorvidt det virkelig kan oplade en smartphone eller powerbank. De solcellepaneler vi har tjekket, kræver næsten 24 timer i solen for at lade noget som helst op, og det er bare ikke godt nok. Men måske er panelet her stort nok, og ideen er helt sikkert genialt.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2957 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart