Nyt PowerShot SX740 HS fra Canon har 40x superzoom

Det nye PowerShot SX740 fra Canon er ikke alene et kompakt kamera, det har også 40x optisk zoom, kan optage video i 4K Ultra High Definition, og har indbygget WiFi og Bluetooth

PowerShot SX740 HS er et superzoomkamera med ZoomPlus teknologi, der digitalt øger 40x optisk zoom til 80x. Kombinationen af Canons seneste DIGIC 8 processor og den højtydende CMOS sensor sikrer skarpe og farvemættede fotos samt video i høj opløsning på alle tidspunkter af døgnet og uanset, om motivet er tæt på eller gemmer sig i det fjerne.

Med 5-akset billedstabilisation og 4K Ultra High Definition opløsning fanger PowerShot SX740 HS alle detaljer. Kameraet kan endvidere optage 4K Ultra High Definition time-lapse materiale, som eksempelvis er perfekt til at forevige en smuk solnedgang, lige som 4K Ultra High Definition motiver kan grabbes som et 8 megapixel stillbillede direkte fra 4K videomaterialet.

Canon PowerShot SX740 HS, der kan fås i sort og sølv, er forsynet med lynhurtig autofokusering, som sammen med en hastighed på op til 10 billeder i sekundet sikrer, at intet motiv mistes. At kameraet er velegnet som rejsekamera understreges endvidere af, at det via Canons Camera Connect app er særdeles enkelt forbinde det trådløst til kompatible iOS og Android enheder.

Kameraet understøtter Wi-Fi samt always-on Bluetooth, hvorved der er konstant forbindelse til såvel smartphone som tablet. Derved er det enkelt helt trådløst at overføre såvel fotos som video med henblik på publicering på de sociale medier. Endvidere er det muligt at lagre materialet på Canons cloudbaserede Irista platform eller synkronisere med en computer sammen med GPS-data.

Canons kraftfulde DIGIC 8 processor er hjernen i kameraet og styrer alle de avancerede kameraindstillinger i PowerShot SX740 HS. Desuden skal nævnes, at opløsningen er imponerende 20.3 megapixel, lige som funktionen Zoom Framing Assist automatisk justerer zoom samt fokus med henblik på at opnå den bedst mulige komposition ved fotografering af mennesker og ansigter. Endnu en interessant funktion er Hybrid Auto, der generer en kort video med dagens højdepunkter sammen med de billeder, der er optaget.

Canon PowerShot SX740 HS er klar til salg i butikkerne slut august, og får en pris på 3.199 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?