Ny kombo af tastatur og mus fra Logitech skal sikre arbejdskomforten

De to enheder arbejder sammen via den nye Logitech DuoLink Technology, for at tilpasse funktioner og navigation

Logitechs MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo er et fuldt udstyret tastatur og muse sæt med en polstret håndledsstøtte og taster designet til komfort hele dagen. Tastatur og mus arbejder sammen med den nye Logitech DuoLink software, der gør det muligt at tilpasse funktioner og navigation.

MK850 Performance combo giver en behagelig og velkendt skriveoplevelse med et tastatur i fuld størrelse, udstyret med et numerisk tastatur og omhyggeligt udformede taster, der hjælper med at guide dine fingre. Den polstrede håndledsstøtte giver fuld håndledsstøtte, og den buede keyframe skaber en mere naturlig skriveposition, mens de justerbare tilt ben muliggør flere skrivevinkler.

Det kurvede design af musen passer godt i håndfladen, og det lynhurtige scroll wheel giver dig mulighed for at scrolle gennem dokumenter og websider med lethed.

Logitech DuoLink, en eksklusiv feature der er tilgængelig gennem Logitechs Options software, gør MK850 Performance til Logitechs første sande kombo ved at linke tastaturet og musen så de arbejder sammen for at give ny funktionalitet. DuoLink muliggør at museknapperne kan have et andet sæt af handlinger og bevægelser, når du holder Fn-tasten nede på tastaturet.

For eksempel kan du nemt swipe mellem desktoppe og hente Task View eller Mission Control ved at bevæge musen. Mens du lytter til musik, kan du også spille og pause ved at midterklikke eller ændre sange ved at vippe rullehjulet til venstre og højre.

Både tastatur og mus har Easy-SwitchTM teknologi. Med et tryk på en knap kan du nemt skifte mellem alle tre tilsluttede enheder.

Tastaturet er også udstyret med en adaptiv multi-OS interface, der genkender de relevante genvejstaster og genveje i et velkendt layout, så uanset om du bruger Windows, Mac eller Chrome OS computer, eller en Android eller iOS mobil enhed, giver MK850 tastaturer dig magten til ethvert projekt på enhver skærm. Med Logitech Unifying USB og Bluetooth technology, kan du vælge den bedste måde at connecte med din computer, mobil eller tablet.

Tilgængelighed

Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo forventes tilgængelig d.d. til en vejledende pris på 999 kroner.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?