TEST: Lastbilen indtager racerbanen

Den fantastiske racerbane, Anki Overdrive, har fået en opgradering – kæmpe lastbiler. Vi har testet Freewheel, en af de nye supertrucks, og det gjorde det sjove endnu sjovere

Supertrucks Freewheeler Supertrucks Freewheeler

Sidste år kiggede vi nærmere på Anki Overdrive, og det er ingen overdrivelse at sige at vi var vildt begejstrede. Der er imponerende mange timers underholdning i denne racerbane, og tro mig – det blev ikke mindre sjovt efterhånden som vi fik opgraderet de små biler med nye og spændende våben.

Men det lykkedes alligevel Anki at gøre Overdrive endnu sjovere ved at introducere deres Supertrucks, store lastbiler der ikke alene introducerer nye våben, men også nye måder at spille på.

Den ene af de nye, Freewheel, har vi haft forbi redaktionen og hvis vi havde det sjovt før, så blev det pludselig endnu sjovere med dette grønne monster kørende på banen.

Nemt at komme i gang

Hele Anki Overdrive er let at sætte op og komme i gang med, som vi også skrev i vores test af systemet. Derfor forventede vi også at det var let at få Freewheeler med i systemet, og jeps – det viste sig at være let.

Vi skulle opdatere vores app – hvilket gik hurtigt, og derefter kunne vi vælge ”Unlock Supertrucks” fra app’en. Firmwaren blev opdateret på Freewheeler, og derefter var vi klar.

Nu var der en række nye gaming modes vi kunne vælge imellem, hvor Takeover klart er den sjoveste.

Hele ideen i Takeover går ud på, at du og op til 2 kammerater mere kører på banen og forsøger at overtage kontrollen af Freewheeler. Alle fire køretøjer starter på startlinjen og i begyndelsen er det computeren der styrer den store Supertruck (i vores tilfælde Freewheeler). De tre andre biler kører så rundt på banen og forsøger at skyde Freewheeler.

Supertrucks Freewheeler

Nye måder at spille på

Mens man forsøger på det, skal man så samtidig forsøge at undgå at blive nedlagt af de andre kører, der også forsøger at tage nedlægge Freewheeler. Den der først få ram på Freewheeler, overtager så kontrollen (og din computer overtager kontrollen over din bil), og derefter starter det virkelig slagteri.

Den spiller der har kontrollen over Freewheeler får pludselig en række spændende våben til rådighed, og et helt nyt mode – Rage.

Hvis du har kørt hurtigt nok, længe nok, i Freewheeler får du adgang til et specielt bonusvåben, og så kan du for alvor nedlægge de andre biler, blandt andet ved at køre dem af banen.

Og ellers så er det præcist det det handler om, at skyde de andre biler. I Takeover får du nemlig kun point når du har kontrollen over en supertruck, og kan skyde på de andre biler.

Jeg fik lokket min kone med til at afprøve Freewheeler, og selvom jeg havde øvet mig på Overdrive, så lykkedes det faktisk for hende at vinde 2 ud af 3 kampe, men det ændrede ikke en meter på, at jeg havde det vildt morsomt.

Du kan også bruge dine supertrucks i de øvrige spil, men det er klart sjovest at bruge den i de spil, hvor der virkelig bliver gjort brug af de specielle funktioner som de har.

Vi er vildt begejstrede for de nye supertrucks, og glæder os allerede til at se, hvad pokker Anki kan gøre ved Overdrive for at gøre toppe disse monsterbiler.

Produktinformation

  • Produktnavn: Freewheeler
  • Producent: Anki
  • Nyt mode: Rage
  • Nyt gaming mode: Takeover
  • Nye våben: Gravity trap, Neutron ray, Neutron blast
  • Pris: Set til kr. 600,-
  • Mere information hos Anki

Bedømmelse

Samlet vurdering 100%

Supertrucks er en fantastisk opdatering til Anki Overdrive. Den intelligente racerbane blev lige endnu sjovere, og vi glæder os til at få endnu flere Supertrucks til vores racerbane. Klart en opgradering der er det hele værd, og helt sikkert værd en Editors Choice.

Læs også:

TEST af SoundMoovz: Skab musik med bevægelse Gadgets kommer i mange former og har mange forskellige formål. Nogle har en reel brugsværdi, andre er rendyrket underholdning. SoundMoovz hører til i ...
Smart lysstyring fra OSRAM via en app på din smart... Med en ny løsning fra OSRAM kan du styre lyset i og udenfor boligen med din smartphone. Systemet kaldes for LIGHTIFY og kan via et trådløst netværk st...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2126 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?