Kompakt SSD med uhørt høje hastigheder fra Freecom

Det er det nye mSSD MAXX fra Freecom, der lige har set dagens lys. Det er super hurtigt og designet i vanlig Freecom-stil, pænt og elegant, og så er det til både pc og Mac

Det nye drev findes i en 512GB version og leverer datahastigheder på op til 700 MB/s, hvilket gør det til et af de hurtigste drev på markedet i dag.

Samtidig har Freecom presset størrelsen. mSSD MAXX vejer kun 72 gram og fylder ikke mere end 91 x 57 x 10 mm, og er derfor både et drev med masser af kapacitet, meget hurtig overførselshastighed og meget transportabelt.

For at sikre at både pc og Mac-brugere kan få det meste ud af drevet har Freecom sørget for, at mSSD MAXX kommer med to kabler der sikrer de gode hastigheder; et usb 3.1 Type-A til Type-C-kabel og et usb 3.1 Type-C til Type-C.

Ud af boksen er drevet formateret til FAT32 for at sikre at filer let kan overføres mellem Windows og Mac uden at formatere drevet.

Med på drevet ligger Nero Backup-programmet så du kan bruge det til backup med det samme.

Freecom mSSD MAXX 512GB får en pris på omkring 270 engelske pund, men vi har endnu ikke fået en dato for, hvornår drevet kommer til butikkerne.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2231 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?