Ny lyskilde har fået nattesyn

En ny smart lyskilde har infrarødt lys, og hjælper dermed med til at forbedre nattesynes i dit overvågningssystem

LIFX’ nye smartpære – LIFX + A60 – lanceres nu på det danske marked. Pæren kommer med de kendte LIFX features som bl.a. 16 mio. forskellige farver samt justerbare hvide toner, men den nye model har fået tilføjet infrarødt lys, der kan forbedre nattesynet for de fleste overvågningskameraer på markedet.

Infrarødt lys tændes ved solnedgang

LIFX + udsender 950 nanometer infrarødt lys, som forstærker kameraets udsyn til områder, der normalt er uden for rækkevidde og derfor ikke i tilstrækkelig grad er overvåget i mørke.

Som alle andre lyskilder er det let at sætte LIFX + A60 op. Når du har skruet den på plads, så vil den automatisk fungere. Når solen går ned, så vil den automatisk slå det infrarøde lys til, og dermed give et bedre overvågningsbillede til dit kamera. Lysstyrken kan reguleres løbende, og det infrarøde lys kan også slås fra, når det ikke er i brug.

Om der så er et lille batteri i lyskilden, så den kan fortsætte med det infrarøde lys har jeg ikke lige læst noget om. Men mon ikke der er tænkt på det?

Det smarte ved LIFX’ pærer er, at de kommer uden en hub. Det betyder, at du ikke behøver at investere i en stor løsning fra start, men kan prøve dig frem med en enkelt pære og derfra se, om det er noget for dig. Al teknikken ligger i selve pæren, som bare skal forbindes til din Wi-fi, og så er du faktisk i gang via din foretrukne app eller taleassistent. LIFX er kompatibel med både Apple HomeKit, Amazon Alexa og Google assistent.

LIFX + koster 89,00 € for en pakke med en pære og 299,96 € for en sampak med 4 stk.

Læs mere om LIFX + på https://eu.lifx.com/products/lifx-plus

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?