Robotplæneklipper til den lille have

Sileno City er Gardenas nye robotplæneklipper udviklet specielt til mindre græsplæner. Robotplæneklipperen fås i to størrelser, til plæner op til hhv. 250 m2 og 500 m2. Og så er den en del af den stille robotfamilie

Selvom plænen er lille, kræver den stadig tid og pleje. Samtidig kan det være en udfordring at komme af med græsklip, da der sjældent er plads til kompost i de små haver. Men med Sileno City er det ikke længere nødvendigt at komme af med græsklippet.

Robotplæneklipperen klipper nemlig græsset i så fine stykker, at græsset komposterer i plænen uden behov for at blive revet sammen og fjernet. Tværtimod virker græsklippet som gødning for plænen og får den med tiden til at fremstå som et grønt tæppe.

Gør naboerne glade

Gardena Sileno City holder græsset nyklippet uden at genere naboerne. Faktisk er Sileno City så stille, at du kan slappe af i haven og helt glemme, at robotplæneklipperen er i gang med at klippe din plæne.

Sileno City klarer hældninger på op til 25 % og fortsætter ufortrødent gennem smalle passager. Takket være SensorCut-systemet får du en ensartet klipning, som du kan justere i højden blot ved at dreje på en knap.

Du behøver ikke at bekymre dig om rengøring af robotten. Sileno City fortsætter trods snavs og græsklip. Synes du alligevel, at robotten ser beskidt ud, kan du let rengøre den ved brug af haveslangen.

Kan styres med en app

Sileno City 500 er også tilgængelig som en del af Gardena smart Systemet. Her kan du styre robotplæneklipperen via en app, hvor du kan få adgang til statusoplysninger og justere klippeprogrammet.

Gardena Sileno City til 250 m2 koster 7.995,95 kr.

Gardena Sileno City til 500 m2. koster 8.995,95 kr.

Læs også:

Få en pink robotplæneklipper Det er high-end-modellen Automower 450X der lige nu er sat på auktion hos Lauritz.com. Maskinen har en normalpris på omkring 30.000 kroner, men lige n...
Test af Husqvarna 430x påbegyndt Robotplæneklippere er blevet utrolig populære i Danmark, og Husqvarna leverer altid nogle ret spændende modeller. Vi har sat gang i testen af Autom...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2046 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?