Ny skærm til gameren

Så er AOC klar med en ny high-end skærm til den kræsne gamer

Dem der nyder at spille på deres computer ved godt, at Gamescom er lige oppe over, og det er i den forbindelse at AOC nu sender deres nye 240Hz-gamingskærm på gaden. AOC Agon AG151FG har en responstid på kun 1ms, indbygget Nvidia G-Sync, Nvidia ULMB og en specielle gamingfunktioner der skulle gøre livet lettere for dem der nyder de såkaldte FPS-spil.

AOC AGON AG251FG kommer med et 24.5″ (62.2 cm) TN-panel (16:9, 1920 x 1080 Fuld HD opløsning). Med en opdateringshastighed på 240Hz og indbygget Nvidia G-Sync-modul, er skærmen et attraktivt valg for gamere der har Nvidia grafikkort

G-Sync-teknologien synkroniserer skærmens opdateringshastighed med grafikkortets gpu for at undgå hakken, forsinkelser i input og tearing.

Skærmens responstid på kun 1 ms og Nvidia ULMB-løsningen reducerer samtidig bevægelsesslør og ghosting, så spillere kan nyde godt af knivskarp grafik selv i hurtige spil. For at forbedre spillernes comfort, leveres AG251FG desuden med en headsetholder, den fleksible AOC Ergo Dial fod, og beskyttende Flicker-Free teknologi til beskyttelse af øjnene.

AOC AGON AG251FG er tilgængelig i butikkerne allerede nu med en vejledende salgspris på 4.459 kroner.

Du kan læse mere om den nye skærm her.

AG251FG specifikationer

Model name AG251FG
Panel 24.5″ (62.2 cm) TN @ 240Hz
Resolution 1920 x 1080 pixels
Sync technology G-SYNC
Signal input 1 x HDMI
1 x DisplayPort
4 x USB 3.0
Audio out
Microphone in/out
Special features Ergonomic stand
NVIDIA ULMB mode
Stereo speakers
1ms response time

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?