En ny bærbar højttaler fra JBL lover episk lyd døgnet rundt

Det skulle være JBLs mest kraftfulde, bærbare Bluetooth-højttaler, og så kan den spille i 24 timer i træk

null

JBL Boombox er en helt ny bærbar højttaler, som lover en exceptionel lyd og en hårdtslående bas. Herudover kommer JBL Boombox med et ekstra kraftfuldt batteri, der giver 24 timers spilletid.

Det nyeste medlem af JBLs bærbare højttalere skulle komme med både forbedret lydkvalitet og Bluetooth-streaming, hvilket sikrer en bedre lytteoplevelse.

JBL Boombox er også den største af JBLs bærbare højttalere – med en vægt på 5,25 kg og en længde på næsten 50 cm. Højttaleren er udstyret med fire aktive transducere og to bas-radiatorer, der giver en kraftfuld lyd og en dyb bas på trods af dens bærbare design.

Den er blevet udstyret med en dobbelt opladningsfunktion så musikafspillere og smartphones kan oplades samtidigt, og mens musikken spiller.

Den bærbare højttaler kommer også i et IPX7-certificeret vandtæt design. Så uanset om man skal til poolfest, en tur i parken med vennerne eller på stranden, er Boombox robust nok til at modstå alle tænkelige vejrforhold. For dem der ønsker at tage festen til et nyt niveau, kan Boombox tilsluttes til mere end 100 JBL Connect+-understøttede højttalere via Bluetooth blot med et enkelt tryk på en knap.

Funktioner

  • Trådløs Bluetooth-streaming: Forbind højttaleren trådløst via Bluetooth med op til to smartphones eller tablets samtidig, så man kan skiftes til at spille sin yndlingsmusik.
  • 24 timers spilletid: Indbygget 20.000mAH genopladeligt Li-ion batteri, som understøtter op til 24 timers musikafspilning og giver mulighed for at oplade andre enheder via de to USB-indgange.
  • IPX7 vandtæt: Tag Boombox med på stranden eller ved poolen uden at bekymre dig om regn, spildte væsker eller ultimativt nedsænkning i vand.
  • JBL Connect+: Gør din lytte oplevelse endnu mere kraftfuld og sæt gang i festen ved trådløst at forbinde mere end 100 JBL Connect+-kompatible højttalere.
  • Forskellige lydindstillinger: Nyd en dybere bas og en mere nuanceret lyd med indendørsindstillingen eller skift til udendørsindstillingen for en mere kraftfuld lyd med stærk bas og længere spilletid
  • God lyd og kraftig bas: Med sine fire aktive transducere og to JBL basradiatorer er JBL Boombox bygget til at kunne levere en meget kraftfuld lydoplevelse med en gennemtrængende bas, som brugerne ikke kun vil kunne høre, men også se.

Pris og tilgængelighed

JBL Boombox kommer i sort og vil være tilgængelig online dette efterår på http://dk.jbl.com til en vejledende pris på 3.999 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?