Ny stilfuld ekstern harddisk til mac og pc

Det nye Store'n'Go ALU Slim er et kompakt, elegant og let ekstern drev til både mac og pc

Store’n’Go ALU Slim kommer med usb 3.2 generation 1 forbindelse og understøtter overførselshastigheder på op til 5Gbps.

Drevet kommer i 1TB og 2TB-udgaver, vejer ikke mere end 150g og er kun 0,9mm tyk. Den store udgave kan typisk rumme op til 4.000 film, 500.000 sange eller 900.000 billeder (alt efter størrelse naturligvis).

Drevet kommer i farverne ‘silver’, ‘space’, ‘grey’ og ‘gold’, og hvis det skal bruges sammen med ældre pc’er, kommer der også adapter med der sikrer at du kan koble harddisken til usb-c, usb-a og micro-b-port.

Lige ud af pakken er drevet formateret til FAT32, så det umiddelbart virker til både pc og mac, men hvis du vil gemme filer der er større end 4GB er der inkluderet software der sikrer at du kan formatere til HFS+ til mac og NTFS til pc’er.

Der er også installeret Nero Backup-software, så du ingen undskyldning har for ikke at lave backup, og så har harddisken også en USB Rec&Play-funktion, så drevet kan fungere som optager til tv der understøtter usb-forbindelser.

Den danske pris kendes endnu ikke, men den engelske pris ligger på 62,99 pund for 1TB-versionen og 82,99 pund for 2TB-versionen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2848 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart