MMD klar med den nye Philips 498P9 – en kæmpe buet skærm

Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide er en buet LCD-skærm på 49 tommer (48.8"/124 cm diag.) designet til professionelle

Skærmen har en 32:9 SuperWide skærm på 49 tommer og opløsning på 5.120 x 1.440 pixels, og kan derved uden problemer erstatte to 27 tommer 16:9 Quad HD-skærme opstillet side om side.

498P9 har en buet 1800r-skærm, der sikrer mindre billedforvrængning og et bredere synsfelt, der af spejler øjets naturlige form og omfavner diskret brugeren.

Imødekomme arbejdsbehovet

Med MultiView-teknologien kan brugere tilslutte både en pc og en bærbar computer, da dette muliggør en aktiv dobbeltforbindelse og visning. Den indbyggede MultiClient Integrated KVM-switch giver brugerne mulighed for at administrere to separate enheder på samme tid med et enkelt skærm, mus og tastatur-setup, samt let at skifte imellem kilderne med et tryk på en knap.

Philips 498P9 har desuden en bred vifte af tilslutningsmuligheder, såsom DisplayPort, HDMI og USB 3.2. Skærmen er udstyret med en Compact Ergo Base, en brugervenlig Philips-skærmfod, der kan vippes, drejes og justeres i højden, så enhver bruger kan få den bedst mulige position til deres skærm.

Med visualiseringsløsningerne LowBlue Mode og Flicker-free-teknologi reducerer skærmen flimren, der hjælper mod trætte øjne.

Den nye model er miljøvenlig og passer til en bæredygtig arbejdsplads. Ved at slå 0-watt-funktionen til, kan brugerne helt afbryde for skærmens vekselstrøm og slukke for strømtilførslen.

Desuden er skærmens emballage lavet af 100% genanvendelige materialer og opfylder miljøstandarder som EnergyStar 8.0, EPEAT *, RoHS, TCO Certified.

Billeder til fantasien

Philips 498P9-skærmen kan med sin dobbelte QHD-opløsning (5.120 x 1.440) levere en høj detaljegrad samt præcision – perfekt til de opgaver, der netop kræver præcision og nøjagtighed.

Takket være SmartImage analyseres indholdet på skærmen for at optimere skærmens ydelse. Med Adaptive-Sync-teknologien får brugerne desuden ubesværet gnidningsfri action til flydende gaming fri for digital støj.

Philips 498P9-skærmen kan købes fra August 2020 til en vejledende pris på 6.689 kroner.

Du kan læse mere om Philips-skærme her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?