Logitech G lancerer Pro X Wireless gaming headset

Logitech G lancerer en Lightspeed trådløs version af det prisvindende PRO X-Gaming Headset

Logitech G har lige lanceret deres Logitech G Pro X Lightspeed Wireless Gaming Headset. Headsettet er baseret på Pro X Gaming Headsettet med materialer af høj kvalitet, avanceret kommunikation, præcisionslyd og total trådløs frihed.

Pro X Lightspeed Wireless Gaming Headset er nu udstyret med trådløst 2,4 GHz Lightspeed, der leverer over 20 timers batterilevetid og 42 fods rækkevidde.

Derudover har det nye headset på avanceret Blue VO!CE-software, der giver god stemmeklarhed og kommunikation af høj kvalitet i spillet og under streaming.

Pro-G 50 mm driveren giver skarp og professionel lyd, den næste generation af DTS 7.1-surround sound giver en bedre situationsfornemmelse og behagelig polstring med memory foam i et letvægtsdesign, der leverer timevis af komfort til lange øvelsessessioner eller gaming-konkurrencer.

Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Gaming Headset forventes at være tilgængeligt i august 2020 til en pris på 1.499 kroner.

About Lars Bennetzen 3952 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?