Tre nye Philips Fidelio produkter lanceret

Det er et nyt ANC-headset og to fleksible soundbarer der nu kommer på markedet fra TP Vision, der står bag Philips produkterne

Philips Fidelio L3, ANC Headset. Foto: TP Vision

Helt præcist er det headsettet L3, der er et noise cancelling headset og soundbarerne B95 og B97 der nu rammer markedet.

ANC-headset

Philips Fidelio L3 er et over-ear ANC-headset med 40mm drivere i trelagskonstruktion. Driverne er indkapslet i et stift materiale, og der er valgt en skum i ørepuderne der skulle være rigtig god til at holde uden ude.

L3 har fire mikrofoner i ANC-systemet, hvilket skulle være med til at sikre en optimal dæmpning af lyden.

Den trådløse forbindelse er Bluetooth 5.0, og den er kompartibel med Qualcomm aptX HD, og via det medfølgende kabel kan du modtaget Hi-Res audio.

Der er ligeledes en indbygget mikrofon til at fjerne baggrundsstøj, så telefonopkald går klart igennem.

TP Vision lover 35 timers spilletid på en opladning, og 30 timer hvis ANC er slået til. Prisen ligger på 2.499 kroner.

Philips Fidelio B97 soundbar

Denne nye soundbar er en tynd 7.1.2 multi-kanals soundbar, der både har Dolby Atmos Elevation drivers og Philips Fidelios Surround-on-demand-teknologi.

Philips Fidelio B97 med aftagelig højttaler, Foto :TP Vision

Det betyder at B97 har to højttalere, som kan tages af soundbaren. Når de er monteret på den, så fungerer de som en del af venstre og højre kanal, og hvis de tages af og placeres i rummet, så virker det som surround-kanaler.

B97 har I7-drivere inklusiv otte ovale basenehder med refleksporte. B97 er også forsynet med en vinklet, opadvendt 2,5″ Dolby Atoms Elevation-enhed. Den har en styrke på 500 watt i lydsystemet og 240 watt i subwooferen.

Prisen ligger her på 9.999 kroner.

Philips Fidelio B95

Den anden soundbar er en lillebror til B97, og har et 5.1.2-lydsystem, og derved er der ikke ægte surroundsound.

Philips Fidelio B95. Foto: TP Vision

Der er 14 drivere, herunder fem 19mm kuppeldiskant, tre foran og to, der er rettet mod siderne, samt tre sæt ovale basenheder med refleksporte.

Også her er der Dolby Atmos Elevation-enheder i soundbaren, og den kommer med en separat, trådløs subwoofer med en 8″-driver der giver bas ned til 35Hz. Den kommer med 450 watt i selve soundbaren og subwooferen kommer med 240 watt.

Her ligger prisen på 8.499 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?