Ny støvsuger fra Samsung fjerner støv og allergener

Koreanske Samsung laver ikke kun smartphone og tablets - de har også støvsugere (og meget andet), og har lige sendt en nye ledningsfri støvsuger på gaden der lover ekstra god rengøring

Samsung har lige lanceret deres Bespoke Jet støvsuger, en ledningsfri en af slagsen. Samsung fortæller at den har et højtydende HEPA-filtersystem med fem lag, der skulle fjerne 99,999% af alle støvpartikler og allergener – hvilket er ikke så lidt.

Med til støvsugeren kommer en Clean Station, en dock, hvor støvsugeren både bliver opladt og hvor den automatisk tømmer støvbeholderren.

Samsung selv fortæller, at den har fået en forbedret digital invertermotor, hvilket skulle give en endnu bedre rengøring end forgængeren kunne tilbyde.

Omkring Clean Station fortæller Samsung, at der ikke siver nogle fine støvpartikler ud, når støvsugeren bliver tømt, fordi den er udstyret med en teknologi Samsung kalder Air Pulse, der skulle sikre at alle partikler bliver i støvsuger og dock.

Støvsugeren skulle også levere den maksimale sugeevne, uanset om den bliver brugt på gulv eller tæpper. Det skulle skyldes at den er udstyret med en højeffektiv multi-cyklonstruktur der producerer en Jet Cyclone, der reducerer luftmodstanden og minimerer sugetabet.

Selve støvsugeren vejer kun 1,44kg, så du bliver ikke specielt træt i armen af at bruge den – så den undskyldning kan ikke længere bruges.

På støvsugeren er der en lille lcd-skærm, der giver dig informationer om sugeniveauindstillinger og resterende batterilevetid. Det er også her du får besked om tilstopning, genstande, der sidder fast i børsten eller mangel på filter. Skærmen skulle også guide dig til at løse problemet.

Omkring batteriet så fortæller Samsung, at det holder i op til en time ad gangen, og hvis du investerer i et ekstra batteri, ja så har du pludselig to timer du kan svinge støvsugeren i – du kunne også bare holde en pause – en time er altså længe at støvsuge.

Med til Bespoke Jet er der også en Spray Spinning Sweeper, der har to roterende våde puder, der roterer i op til 100 minutter. Herudover er der en tank hvor der kan være 150ml vand, så du kan gøre trægulvet vådt efter behov.

Den nye støvsuger kommer på markedet i løbet af andet kvartal 2022, men prisen er endnu ikke opgivet.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?