Ny støvsuger vil også registrere støv

Wilfa har lanceret en ny støvsuger, der automatisk registrerer støv og tilpasser sugestyrken

Innovac Sensor. Foto: Wilfa

Vi så det først med Dysons støvsugere, evnen til at detektere støv og tilpasse sugestyrken. Nu kommer Wilfa så med deres Innovac Sensor, en trådløs håndstøvsuger der har samme egenskaber.

Tankerne bag Innovac Sensor er, at den skal gøre det lettere at få en god støvsugning i hjemmet, og samtidig ikke være bange for at løbe tør for batteri – den skulle nemlig holde helt op til 60 minutter på en opladning.

Innovac Sensor. Foto: Wilfa

Wilfa skriver i pressemeddelelsen, at Innovac Sensor har flere smarte funktioner. Den registrerer støvet og tilpasser automatisk sugestyrken efter behov og mængden af støv. Det skulle sikre at der er strøm nok, og samtidig holde et fornuftigt støjniveau.

Innovac Sensor skulle ikke veje ret meget, men Wilfa skriver desværre ikke noget om vægten af den nye støvsuger. Herudover er den designet så den sender lyden væk fra den person der støvsuger. Det bringer støjen ned, for brugeren, men naturligvis ikke for resten af huset.

Wilfa skriver intet om, hvorvidt det er en poseløs støvsuger eller ej, men billeder tyder på at den – som Dyson – er poseløs.

Der er heller ikke nogle informationer om prisen.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.