Nye IdeaPads fra Lenovo

De nye pc’er fra den kinesiske gigant, er elegante og mere kraftfulde bærbare pc’er, designet til ethvert behov og budget

En less is more-filosofi er hvad Lenovo omfavner med sin helt nye serie af IdeaPads – seks forskellige bærbare computere, der leverer den ydeevne, forbrugerne forventer, men med en strømlinet tilgang til design og funktionalitet, der fjerner rod og kompleksitet. Produkterne består af IdeaPad 720, 520 og 320 samt af IdeaPad 720S, 520S og 320S i S (slim)-konfigurationer.

De nye IdeaPads er tilpasset moderne forbrugersmag, hvad angår stil, form og funktion.

IdeaPad 720S er lavet af et anodiseret aluminiumhus i højeste kvalitet, der er behandlet med den samme teknik, der bruges til at forme og polere diamanter. Det giver den en exceptionel tynd og elegant profil, som føles lige så god, som den ser ud.

Dens fætter IdeaPad 520S er 19,3mm tynd, mens IdeaPad 320S indeholder et omslag, som giver et blødt metallisk præg.

Redesignet ses ikke kun udvendigt. Et nydesignet tastaturlayout, forbedret shift-tast, smallere bezel til optimeret skærmvisninger, inkluderingen af Microsofts Precision Touchpad, som giver direkte forbindelse til Windows 10 er blot nogle af de opgraderinger, som giver en markant forbedret brugeroplevelse.

Less is more-tankegangen ses også inde i kabinettet. Selvom alle laptops i serien er udstyret med det nyeste Windows 10 Home-styresystem og den kraftfulde ydeevne, har Lenovo inkludere et udvalg af opgraderede funktioner, som forbedrer brugeroplevelsen uden at vælte budgettet. Hvis performance og bærbarhed er vigtigt, kan man vælge mellem de tre ultra-tynde S-modeller. IdeaPad 720S har f.eks. den nyeste 7. generations Intel Core i7-processor, lynhurtig Thunderbolt3-port og op til 1 TB PCIe SSD. Alligevel vejer den kun 1,14 kg og er 13,6 mm tynd i modellen med 13-tommers skærm, der er ideel til arbejde på farten og til studerende.

IdeaPad 720S indeholder også avancerede funktioner som for eksempel en valgfri fingeraftrykslæser til hurtig, sikker pc-log-in med Windows Hello og mulighed for UHD-skærm (på modellen med 13-tommer non-touchscreen). Designet til maksimal mobilitet er det muligt at oplade andre enheder via en USB-port, selvom den bærbare computer er slukket.

IdeaPad 520 eller 520S, som kan fås med op til 7. generations Intel Core i7-processorer og op til NVIDIA GeForce 940MX-grafik til hurtig produktivitet. Dertil kommer et valgfrit baggrundsbelyst tastatur og valgfri fingeraftrykslæser samt Windows Hello-support til lynhurtig login.

Leder man efter en budgetvenlig bærbar pc til daglig surfing, videoer og e-mail, så er den prisoverkommelige IdeaPad 320 eller dens tyndere modstykke IdeaPad 320S to gode bud.

For gamere har Lenovo tilføjet et nyt medlem til serien inden for gaming-computere. Det drejer sig om Legion Y920 Laptop, som er en kraftfuld VR-ready 17-tommers professionel gaming platform. Den kan fås med op til Intels nyeste 7. generations Intel Core i7 K-processor, op til NVIDIA Geforce GTX 1070 8G DDR5-grafik og mekanisk baggrundsbelyst RGB-tastatur med lyseffekter. Det gør den nye Lenovo Legion Y920 til Lenovos hidtil bedste gaming laptop.

Pris og tilgængelighed

  • Alle produkter er tilgængelige på lenovo.com
  • I EMEA starter priserne på den 13-tommers IdeaPad 720S fra € 899
  • I EMEA starter priserne på den 15-tommers IdeaPad 520 fra € 649
  • I EMEA starter priserne den 14-tommers IdeaPad 520S fra € 699
  • I EMEA starter priserne på den 14-tommers IdeaPad 320 fra € 349, mens priserne på den 15-tommers model starter fra € 299
  • I EMEA starter priserne på den 14-tommers IdeaPad 320S fra € 499

I EMEA starter priserne på den 17-tommers Lenovo Legion Y920 Laptop fra € 2.599.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?