Nyt headset fra OnePlus lover 10 timers lyd og 10 minutters opladning

Sammen med deres nye smartphone, OnePlus 7 og 7 Pro, lancerede OnePlus også deres OnePlus Bullets Wireless 2, en opgradering af sidste års OnePlus Bullets

OnePlus Bullets Wireless 2 lover en ekstraordinær lydoplevelse takket være en fuldt opgraderet trevejskonstruktion med balanceret armatur. OnePlus har placeret to såkaldte ‘moving irons’ fra virksomheden Knowles for at give den bedste diskant, og suppleret med hardware fra GoerTek for de bedste bas og mellemtoner.

10 timers lyd på kun 10 min.

Alt der behøves er en opladning på 10 min., og så er der mulighed for hele 10 timers fuld musik. Og med en fuld opladning kan OnePlus Bullets Wireless 2 levere hele 14 timers musik. Derudover understøtter OnePlus Bullets Wireless 2 aptX HD-lyd i 24 bit og kommer med forbedret forbindelse til Bluetooth 5.0.

En ny Quick Pair funktion gør, at Bullets Wireless 2 hurtigt og nemt kan kobles til alle OnePlus’ flagskibsprodukter. Med et klik på genvejsknappen kan brugerne nemt skifte mellem de senest benyttede enheder.

At afspille og pause sin musik eller podcasts fortsætter med at være nemt og intuitivt med den smarte Magnetic Control-funktion, hvor brugerne kan pause og afspille deres musik blot ved at sætte de magnetiske høretelefoner sammen eller adskille dem.

Designet af Bullets Wireless 2 er inspireret af naturen, og særligt af de spiralformede og smukke skalkonstruktioner, som man ofte finder hos snegle og skaldyr. Den ydre skal af Bullets Wireless 2 består af en robust metalkonstruktion, der med elegante bløde linjer giver et blødt tryk mod øret og en behagelig pasform.

Tilgængelighed og pris

OnePlus Bullets Wireless 2 er tilgængelig fra den 21. maj til en pris på 799 kroner og kan købes online på OnePlus.com eller hos partnerne 3, Telia, Telenor, YouSee og Proshop.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?