Lenovo klar med verdens første foldbare laptop

Smartphones er ikke længere de eneste der får en foldbar skærm. Den nye laptop i ThinkPad X1-familien fra Lenovo, kan nu også foldes sammen

En laptop på omkring 13-tommer fylder normalt en pæn del alene på grund af skærmens størrelse. Men nu har kinesiske Lenovo, sammen med LG Display, udviklet en skærm til deres 13,3” laptop der kan folde sig sammen til halv størrelse.

Laptoppen blev fremvist ved Accelerate-eventen i Orlando, og når den en gang i fremtiden bliver sendt på markedet, så bliver den en del af ThinkPad X1-serien.

Det er vigtigt lige at forstå, at det ikke er en smartphone eller tablet vi snakker om her, det er en ægte bærbar computer med alle de funktioner og hestekræfter du normalt vil finde i sådan en.

Skærmen er en OLED-skærm, og når du åbner den kan du både bruge den som tablet og som laptop, og hvis du vælger sidstnævnte funktionsmåde, så bliver nederste halvdel til et tastatur.

Lenovo forventer at sende den på gaden i løbet af 2020.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart