Nyt in-ear headset med super X-Fi fra Creative

Med de nye triple-driver USB-C in-ear høretelefoner, Creative SXFI TRIO, får man holografisk lyd af høj kvalitet sammen med masser af komfort på både Android-telefoner, pc'er og bærbare computere

Det nye headset, SXFI TRIO er drevet af det samme triple-driver-system som forgængeren Aurvana Trio, og er desuden udstyret med et specialdesignet Kevlar USB-C-kabel.

SXFI TRIO sigter mod at overgå alle forventninger med afbalanceret, nøjagtig og naturtro digital lyd til brugere på farten. Med den nyeste Super X-Fi Gen2-teknologi kan brugerne nemlig forvente større nøjagtighed i personaliseringsprocessen og en bedre allround lydoplevelse.

Klar digital lyd – også på farten

SXFI TRIO leverer klar digital lyd og overlegen ydelse drevet af et hybrid triple-driver-system. De tre drivere (to præcisionsafbalancerede drivere til detaljerede midter- og høje toner, og en biocellulosedriver til en kraftig, men ren bas) spiller hver især en vigtig rolle for at opnå maksimal lydfidelitet.

Creative SXFI Trio. Foto: Creative

SXFI TRIO giver op til 100 dB SNR og 0,008% IMD, og dermed får brugerne enestående klarhed med en afbalanceret og nøjagtig lyd, der er yderst naturlig.

Udover sit komplekse design er SXFI TRIO også udstyret med et specialdesignet Kevlar-forstærket kabel, der har enestående trækstyrke og som er indpakket i aluminium- og kobberbeskyttelse for bedre holdbarhed.

Den generelt overlegne kvalitet gør høretelefonerne til et perfekt match for mobile enheder, mens man er på farten.

Som toppen på kransekagen får man den anmelderroste Super X-Fi-teknologi, der er integreret via en vedhæftet in-line SXFI WIRE, som er en 40 % mindre version af den i forvejen kun fingerstore SXFI AMP; det første Super X-Fi-produkt og et ikon i sig selv.

Brugere kan nyde holografisk lyd, der bliver personligt tilpasset, så man får en helt naturlig surround-sound-oplevelse, der kan konkurrere med et high-end 7.1-surround sound lydsystem. 

Hjemmearbejde med bedre lyd

Under telefonopkald er SXFI TRIO et par skridtlængder foran med et nyt niveau af lydrealisme, der også gør videoopkald med familie og venner mere intime. Høretelefonerne er også fremragende til lange opkald, fx under hjemmearbejdet, hvor Super X-Fi formår at skabe en bedre rumlig fornemmelse, så man undgår den træthed man kan få med konventionelle hovedtelefoner.

Pris og tilgængelighed

SXFI TRIO har en vejl. pris på 129,99 EUR.

Du kan læse mere her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart