Nyt app-søgeværktøj fra Huawei skal guide til apps og underholdning

I samarbejde med internationale søgemaskineeksperter lancerer Huawei nu et nyt søgeværktøj, Find Apps powered by Petal Search, der åbner for en verden af apps, nyheder, musik og billeder - direkte fra hjemmeskærmen på din Huawei smartphone

Nu bliver det lettere at finde rundt i app-junglen og søge sig frem til aktuelle nyheder og andet underholdning. Huawei lancerer nemlig en ny søgewidget ved navn Find Apps powered by Petal Search, der bruger en særlig web-crawler-teknologi til at navigere rundt på nettet.

Resultatet er en effektiv og mangfoldig søgeoplevelse indlejret i hjemmeskærmen på smartphonen, der nemt guider dig hen til både apps, nyheder, billeder, musik og andet indhold.

Søgeværktøjet er drevet af Huaweis egen teknologi, Petal Search Engine. Petal Search Engine lokaliserer og indsamler løbende data for at kunne præsentere de mest præcise og relevante søgeresultater. Det nye værktøj er med til at sikre, at du får mest muligt ud af din Huawei-smartphone.

“Vi bestræber os på altid at levere de nyeste og mest innovative teknologier til vores kunder. Og med Find Apps Widget har vi skabt et søgeværktøj, der gør det nemt og intuitivt at søge i blandt en million apps og alle mulige former for underholdning direkte fra hjemmeskærmen på smartphonen. Ikke alene bliver søgeresultaterne bedre og mere relevante for den enkelte bruger. Funktionen er også med til at forbedre den samlede smartphone-oplevelse.

Yin Lin, direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark

Fuldt integreret med AppGallery

Find Apps Widget er skabt i samarbejde med førende internationale eksperter i søgemaskineteknologi – blandt andre eksperter fra den franske søgemaskine Qwant og billedsøgemaskinen Yandex. Samarbejdet med eksperterne sikrer, at søgeværktøjet overholder de højeste standarder inden for datasikkerhed.

Funktionen er fuldt integreret i Huaweis officielle app-platform AppGallery med mere end 420 millioner aktive brugere om måneden, og giver adgang til alle apps på AppGallery. Men Find Apps Widget finder også apps fra en række andre kilder, og giver dermed brugere af Huawei-smartphones adgang til en million apps. Man kan fortsat søge efter apps direkte i AppGallery eller bruge Phone Clone til at overføre apps, kontakter, billeder og andet data fra sin gamle smartphone til en ny.

Tilgængelighed

Find Apps Widget kan downloades via AppGallery og vil på forhånd være installeret på Huawei-smartphones i P40-serien, herunder P40 Pro, P40 og P40 Lite. Funktionen er foreløbig tilgængelig i 45 lande og findes på 40 sprog, inklusiv dansk.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart