Forbuddet mod Huawei forlænges

Den ’Executive Order’ som USA's præsident Trump har indført mod Huawei, forlænges indtil videre til udgangen af maj 2021

USA, eller samarbejde med virksomheder som Google eller ARM omkring software eller hardware.

Det er næsten et år siden, at den amerikanske regering forbød virksomheder handle med Huawei, på grund af nationale sikkerhedsårsager. Men selvom det var i maj sidste år, at forbuddet blev indført, har det ikke ramt med fuld styrke endnu. For Huawei har fået en række midlertidige licenser, så de kan supportere deres eksisterende hardware med softwareopdateringer.

Men det kan ændre sig nu, for de fleste af de midlertidige licenser er ved at udløbe, og der forlyder intet om, hvorvidt nye midlertidige licenser vil blive udstedt.

Hvad det vil betyde for europæiske Huawei-kunder er stadig uvist, men det vil helt sikkert på konsekvenser.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart