Huawei efterligner OnePlus

Kinesiske Huawei har lige lanceret deres P Smart Z, en smartphone med en skærm uden notch og med et pop-up-kamera – ligesom du ser hos den nye OnePlus 7 Pro

Den nye Huawei-smartphone, P Smart Z, dukker op i slutningen af juli, og har fået en full-screen skærm i fuld HD, som altså er helt uden notch, og dermed dækker skærmen hele 91% af telefonens front.

Skærme er på 6,59” og udstyret med den nyeste EMUI 9 brugergrænseflade og så har den fået Kirin710F chipsettet. Den har også fået Dual Bluetooth Connection, så flere enheder kan kobles sammen på samme tid.

Som vi så hos OnePlus 7 Pro, har Huawei udstyret deres smartphone med et pop-up-kamera, der kun dukker op når det skal bruges.

Både det nye pop-up-kamera og det mere traditionelle kamera på bagsiden tilpasser dig automatisk lysniveauet efter omgivelsernes materialer, lysfald og farvetemperaturer.

Og så har Huawei udstyret pop-up-kameraet med kunstig intelligens, som gør at kameraet f.eks. genkender og tilpasser sig de personer, der oftes fotograferes. P Smart Z’s AI Beauty, AI Backlit Photography og 3D Portrait Lighting software betyder, at smartphonen altid ved, hvad du forventer af kameraet i den givne situation.

Telefonen forhandles i farverne Midnight Black, Sapphire Blue og Emerald Green. P Smart Z kommer til at koste 1.999 DKK og kan købes i Elgiganten fra den 25. juli og hos Yousee fra d. 1. august.

Så hvis du vil have en prisbillig smartphone der i meget høj grad minder om den nye OnePlus 7 Pro, så har du her chancen.

Du kan læse mere om specifikationerne for P Smart Z her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2692 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart