Huawei udtager varemærke på endnu et OS-navn

Kinesiske Huawei har længe arbejdet på en plan B omkring et operativsystem, hvis nu de ikke kan bruge Android-længere. Flere navne og versioner har været kastet op i luften, og nu har Huawei åbenbart endnu et navn klart

Det er Let’sGoDigital der har opdaget et varemærke for ’Harmony’, og at det varemærke retter sig mod ’mobile operativsystemer; computer operativsystemer, downloadable operativsystemer.’

Når nu den amerikanske regering har besluttet at lette lidt på restriktionerne, er det ikke sikkert at Huawei rent faktisk får brug for et nyt OS i vesten, men de mener tydeligvis at det ikke skader at have en reserve.

Det er tankevækkende at den varemærkeansøgning kommer samtidig med, at Huawei gør klar til at afsløre deres kommende EMUI 10, på deres konference d. 9. august, i Kina. Det er her de lancerer deres nye OS til mobilen, EMUI 10, og det er også her det vil blive offentliggjort at EMUI 10 vil blive baseret på Android Q. 9. august bliver en spændende dato at følge.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2856 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart