Samsungs Galaxy Note 10 lanceres i næste måned, men bliver svær at skelne fra Samsungs S10-linje

Note-serien fra Samsung har altid være kendt for deres store skærme, men det bliver stadig sværere for koreanerne at få de to topmodeller af smartphones til at virke forskellige overfor forbrugerne

Det plejede at være sådan, at den kæmpestore skærm på Samsungs Note-serie var en af dens helt store karakteristika, men i takt med at S-linjen er vokset, er den forskel sunket ind.

Faktisk står Samsung der i dag, hvor det eneste der i virkeligheden skille de to serie, Note og S, fra hinanden er at Samsung stadig kun har deres P-stylus i deres Note-serie.

Således var der kun 0,2” større skærm i Note 9 i forhold til S9 Plus, mens alt andet stort set var ens, herunder f.eks. kameraet og dets funktioner.

Så hvad vil Samsung gøre for at adskille S10 fra Note 10? S10 kommer ikke alene i en standard og en Plus-model, der kommer også en S10 5G-model, og den vil få en skærm på 6,7”, hvilket er markant større end de 6,1” på S10 eller de 6,4” på S10 Plus. Den får også et kamerasetup med fire objektiver, herunder et 3D dybde-kamera.

For det ikke skal være løgn, så sælger Samsung også en version af S10 Plus der har 12GB RAM og 1TB lager.

Så tilbage står spørgsmålet – hvad skal Note 10 gøre for at overgå S10 Plus? Ender vi med et serveringsbakke som mobil, med seks kameraer og med mere hukommelse end min gaminglaptop?

En ting er helt sikker, hvis det kun er en stylus til forskel mellem de to mobiler, så har Samsung problemer med at retfærdiggøre at have de to modeller på markedet.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3025 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart