Huawei hævder at deres nye OS, HongMeng OS, er hurtigere end Android og MacOS

Det er Huaweis stifter og CEO, Ren Zhengfa, der har været ude og hævde, at det operativsystem der arbejder med, vil være hurtigere end Android

Efter den amerikanske regering satte Huawei på deres blacklist, har kineserne arbejdet hårdt på at udvikle deres eget operativsystem. Ja faktisk har de arbejdet med flere forskellige versioner. Et af dem, HongMeng OS, skulle være ret langt fremme i udviklingen, og Ren Zhengfa har lige været ude i et interview og sige, at HongMeng OS er langt mere end blot en erstatning for Android.

Faktisk så skulle det kunne bruges som forbindelse mellem flere forskellige enheder, herunder netværk switches, routere, data centre, smart home-enheder, autonome enheder og langt mere. Samtidig skulle det også kunne bruges i computere.

Ren Zhengfa hævder samtidig at HongMeng OS nok vil blive hurtigere end både Googles Android og macOS.

Rygter forlyder samtidig at Huaweis kommende smartphone, Mate 30 Pro, vil komme i en version der kører HongMeng OS.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2583 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart