Ny smart monitor fra Samsung

Smart Monitor-serie M8 er en tynd 32" skærm med UHD-opløsning og SlimFit Cam og lover et slankt og stilrent design

Samsung Smart Monitor-serie blev lanceret tilbage i november 2020, og ifølge producenten er det en multifunktionel skærm, skabt til den moderne bruger. Den nye model, M8, er blot 11,4mm tyk, hvilket er tre fjerdedele tyndere end forgængeren.

Smart Monitor-serie M8 kræver ikke forbindelse til forskellige enheder, alt foregår via den opgraderede Smart Hub. Workspace-brugerfladen kommer med alle tjenester der skal bruges for at arbejde på en skærm, og så skulle den være let at bruge, for alle der ønsker at tilslutte en sekundær pc, Windows eller mac-baseret.

Designmæssigt er M8 udformet som en traditionel billedskærm, og du kan bruge en række tjenester som Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ og Apple TV direkte via WiFi uden at koble den op til pc eller tv.

Den nye Smart Monitor kommer med en række forskellige funktioner og muligheder: 

  • SlimFit Cam er et kamera som enkelt sættes fast ved hjælp af magneter på Smart Monitoren. SlimFit Cam har funktioner til ansigtsgenkendelse og automatisk zoom, som hurtigt identificerer ansigtet på skærmen og sørger for at fastholde sit fokus derpå. Funktionen kan følge og fange ansigtet på en individuel højtaler, hvilket letter præsentationer og livestreamning. Derudover understøtter skærmen også videochat-apps som Google Duo, hvilket gør det muligt for brugere at fjernarbejde og deltage i videokonferencer. 
  • SmartThings Hub er en IoT-hub som muliggør det for brugeren at tilslutte alle sine IoT-enheder trådløst. Med SmartThings-appen kan brugeren også nemt tracke IoT-enheder i hele hjemmet med appens intuitive kontrolpanel, der fremhæver al information fra andre enheder, som er tilsluttet M8, inklusiv kontakter og plug-in-strøm.
  • Far Field Voice-mikrofon er en højsensitiv funktion, der styrer enheder som Bixby og Amazon Alexaved hjælp af stemmekommandoer. Derudover bruger mikrofonen en Always On Voice-funktion, som viser samtaleinformation på skærmen når Bixby aktiveres, også selv når skærmen er slukket.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?