Lyset blinker sammen med Sonic the Hedgehog

Et nyt samarbejder mellem Nanoleaf og Sonic the Hedgehog 2, får lyset til at blinke i de kendte farver i takt til musikken

En ny film har præmiere i morgen, Sonic the Hedgehog 2, og samtidig lanceres Nanoleafs første Cinematic Limited Edition Starter Kit, der skal bringe tegneseriehelten ind i stuer og værelser i hele verden.

Produktets fulde navn er Shapes Starter Kit – Sonic Limited Edition, og består af 32 Shapes-lyspaneler, Trianggles og Mini Triangles, der kan bruges til at lave de tre hovedpersoner fra filmen – i lys på væggen altså.

Udover at blinke kan sættet også skabe en fed stemning takket være screen Mirror-funktionen, hvor Nanoleaf Shapes-lyspaneler reflekterer farverne på skærmen i realtid. Her kan du så vælge mellem forskellige lys-animationer, og derefter sem, hvordan filmens farver fra pc-skræmen bevæger sig over på Nanoleaf-lyspanerne.

For at få den funktion skal Nanoleaf Desktop App tilsluttes, og pc’en forbindes med tv-skærmen – så helt enkelt er det heller ikke.

Herudover kan Nanoleaf, som vanligt, reagere på musikken og blinke og lyse i takt til den musik du nu lytter til.

Nanoleaf fortæller, at du kan tilpasse Nanoleaf Shapes-installationen så den passer til humør og aktivitet, blandt andet ved at dæmpe lyset og justere de 16 millioner farver.

Nanoleaf Shapes Starter Kit – Sonic Limited Edition får en pris på 2.250 kroner og er i handlen nu.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?